Annie Mat Bak Vardag

Nu ska ÄNTLIGEN kolan vara färdig :)

2010-05-30 @ 16:34:32

img_6807 (MMS)

Nu ska ÄNTLIGEN kolan vara färdig :)

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Morsdag!

2010-05-30 @ 13:56:13

Var längesedan det skrev, så idag blir det ett litet inlägg :)

Idag är det morsdag, och jag ÄLSKAR sådana här mysiga dag då man ska fira någon lite extra! Min mammi ska bjuda på middag (borde ju egentligen vara tvärtom, att hon blir bjuden) Jag ska ta med en efterrätt tänkte jag; Oooey Gooey Brownies! Receptet hittade jag på den super söta bloggen; kalasgott! I morgon bitti ska jag till tyskland och  då ska jag ha med något bakverk aswell, så det blir dubbelsats!
Min söta systerson sov över hos oss i natt. I går var vi på folketspark och senare på kvällen blev det tacos och filmen "Det regnar köttbullar" + massa godis, såå mysigt vi hade!
Nu ska det smältas choklad!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grillat!

2010-05-20 @ 20:52:36

"nä, klart det inte blev nån kolbit" ;) Var riktigt gott med grillat; flinta stek, ugnsbakade potatis, sallad och 2 såser, beanaise och vitlök gjord på gräddfil (lite nyttigare) mums! Allt med grillning ger en riktigt sommar känsla, och vädret idag gjorde det inte sämre! Innan grill bestiken kom fram tog jag en 50 minuters power walk, på landet där rapsen har slagit ut åhhh det luktar väl gott!! Tog inte med telefonen (förstår inte varför jag gör det ibland, tar med den alltså) hade bara T-shirt och njöt riktigt ordentligt! Började tänka en massa om hur stor betydelse vår emotionella begåvningen, sociala begåvningen och ens intellekt i vårt liv när det gäller hur lyckliga vi blir.. Alla har inte alla dessa eller mer eller mindre av det ena eller andra. Om man är super smart och kommer på något jätte bra för världen m.m. Blir man lycklig i sig själv om man saknar den emotionella förmågan? Jag vet människor som har väldigt låg sådan och varken kan tala eller förstå känslor.. Humm ja, vilket över väger av dessa 3? Eller kan man vara utan någon? Inte enligt mig. Och hur viktigt är det andliga för oss? Vi kan inte utesluta det för vårt välbefinnande heller, så hur mycket "väger" det andliga? Ja, lite sånt snurrar i mitt huvud när jag inte har något annat att tänka på. Nu ska vi spela alfapet :) mysig och socialare än att titta på tv och man får använda sitt intellekt och det är ju kärlek i vår luft.. Nä nu måste jag tänka på annat!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Låg på grillen när jag öppna locket :) så ...

2010-05-20 @ 19:06:14

img_6807 (MMS)

Låg på grillen när jag öppna locket :) så gulligt!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tacka vet jag Iphone!

2010-05-20 @ 12:18:33

Vägarbete utan för lägenheten har orsakat att internet inte fungerar hemma, dom har tagit i sönder en kabel, suck! Men jag har ju min underbara iPhone :) and i Love it! Solen skiner i dag, härligt! Så det är en perfekt dag att grilla på, eftersom mr. Inte är hemma dörren senare ska jag grilla och det är ju en piece of cake enligt mig men vet nån som är orolig för att äta kolbit till middag ;) blir först en power walk innan jag ska agera husmor! Hoppas ni har det skönt i solen :)

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Key lime paj :) mums!

2010-05-17 @ 22:17:12

img_6807 (MMS)

Key lime paj :) mums!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mmmm.. Vad ska detta bli tro?

2010-05-17 @ 20:51:36

img_6807 (MMS)

Mmmm.. Vad ska detta bli tro?

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

SOL!

2010-05-17 @ 18:30:40

Åh solen har kommit fram idag, helt underbart! Hoppas den är här för att stanna.

Åt lunch med sötsyster idag, kände på magen och sen bestämde vi för att åka till vellinge blomman, yeah!! Har tänk länge att jag ska skaffa en liten örtträdgård och så blev det idag. Enkelt men snyggt, och otroligt gott :) Jag älskar verkligen att ha färska örter i maten, men ack det är rätt dyrt att gå och handla färsk var varannan dag, så det är bättre att införskaffa ett litet eget odlings ställe :) Jag blev hel nöjd:
Doftar ljuvligt
Persilja, grön bladad oregano & 2 basilika

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Projekt mini örtträdgård!

2010-05-17 @ 17:24:28

img_6807 (MMS)

Projekt mini örtträdgård!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dax för träning!

2010-05-17 @ 08:34:03

God morgon!

Har precis avnjutit 2 koppar kaffe och nu är det dax för ett träningspass, idag ska jag SVETTAS!
Igår blev vi klara här hemma, och gud så skönt! Vi har det så mysigt, allt känns så himla bra. Jag svävar på dom små rosa molnen :) Man blir mer trött än vad man tror när man håller igång hela dagarna med organisering och städning. Allt tar mycket längre tid än vad man tror.. vi hade ju liksom inte planerat att springa i butiker i 8 timmar i fredas, men så blir det när man vill ha det bästa!
I lördags kväll tog jag en avvikare och begav mig till C. vi hade en mysig kväll med vin och babbel, tack!
Igår bjöds det på middag hos familjen L. mums! Riktigt god currykyckling med klyftpotatis och sallad. Efteråt träffade jag min mammi, har inte haft kvalitets tid med henne på minst en vecka (Ja, jag är ett frimärks barn) det var mysigt!
Nä fram med tränings skorna!
ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

Kanske skulle man rensa lite oftare...

2010-05-16 @ 12:11:58

img_6807 (MMS)

Kanske skulle man rensa lite oftare...

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sambos :)

2010-05-15 @ 08:56:09

Japp, vi ska bli sambos, så roligt!! I torsdags bokade jag bord på Elyseé utan mr. medvetande. Så efter jobb tog vi tåget in och hade en super mysig kväll. Firade att vi skulle bli sambos och lite att mr. fyllde år (under vår resa). Vi år fondue och drack gott.

Igår var vi på jakt efter trådbackar.. gick igenom en massa affärer och tillslut blev det några från Ikea och några från Elfa, perfekt! Behövs ju mer förvaring nu :) Även ett hemmabio system ska flytta in, och jakten på det blev ännu fler affärer. Jag försöker verkligen anstränga mig för att bli intresserad av det.. men det är svårt.. väl i butiken med elektroniska saker dras mina tankar lätt till antingen köksavdelningen eller assessorers till Iphone hörnan. Känner på mig att letandet efter denna kommer ta betydligt längretid än trådbackarna :)
När vi kom hem var vi helt slut efter vår 8 timmars jakt, så det blev middag och filmmys, jag somnade så klart.
Nu är det organiserings dax, 2 garderober ska få nytt utseende och nytt innehåll :)
ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bra start!

2010-05-12 @ 10:38:26

Trots regnint och grått väder har dagen startat på topp. 40 min på crosstrainer och en super yoghurt skål med blåbär, kiwi, banan, dinkel flingor, gojibär och en massa kanel, mums filibums!

Igår fick jag träffa nykomlingen Melvin, HELT UNDERBAR! Bestämde mig för att inte börja gråta, men det brast när jag hade han i min famn.. naww.. han är ju så söt! Fick även träffa R. var ju tok längesen, måste bättras på!
En kopp kaffe och skvaller tisdag hos C. Sen middag hos pappi, igår blev det hemmagjorda burgare, gott!
Någon som vet var man hittar trådbackar i mer än 1 st? Hittar på ikea och Krauta, men inte den storleken vi behöver..suck! Jakten får fortsätta!
Nu kallar duschen, ha en fin fin dag!
Ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hockey.. Kul? Nje...

2010-05-11 @ 21:03:12

img_6807 (MMS)

Hockey.. Kul? Nje...

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

:) <3

2010-05-11 @ 11:02:34

Åh vilken mysig kväll det var igår, en vecka sedan vi somnade tillsammans. Efter en härlig power walk på 45 min vaknade jag till.

Efter middagen; Kycklingsallad med soltorkade tomater, solrosfrön och feta, mums!, åkte vi till Trelleborg och tittade när min duktiga bror hade uppvisning, sista spelningen innan studenten.. snyft.. han blir gammal.. Stanna för lite mjölk på vägen hem... "åhh.. vad är det som gömmer sig där i frysen" Ben & Jerrys" åhh.. hehe.. ja blev en Fairly Nuts och jag lovar.. har ni inte smakat den så KÖP! Den var en av dom godaste glasserna jag ätit.. NÅGONSIN! Så vi hade mys till Avatar och somnade gott i varandras famn <3
Nu har jag varit och gjort ett svettigt träningspass, nu blir det duschen och sen ska jag träffa underbara R. & K. med nykomlingen :)
ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

60 timmar

2010-05-10 @ 02:45:49

Snart är 60 timmars arbete över för denna veckan, phu! Jag längtar tills jag ska på börja nästa vecka, det kommer påbörjas ett nytt steg i livet och det ser jag framemot otroligt mycket!! Rensningar ska göras, träningen ska komma igång ordentligt, jag hoppas att få träffa en nykomling i K. Härliga famlj, lillebror ska visa vad duktig han är innan studenten, hoppas vädret blir bättre, ska spendera en dag i veijby! Så efter några sköna timmars sömn får vi hoppas att kroppen vill ställa om sig till det "normala" igen. Hoppas alla sover gott där ute i natten!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

zZzZ...

2010-05-07 @ 16:09:58

Bhaa.. trötter.. vet att 8 timmar sömn är viktig för mig, men när man vänder på dygnet så kvittar om man har sovit 3 eller 8 timmar. När man går upp är man lika seg i kroppen ändå. Jag ska få nya grannar IGEN.. vet vilka dom är, ska bli trevligt :) Jag är den som bott längs i huset nu..haha känner mig som en veteran..haha.. eller väldigt tacksam över att jag har möjligheten att bo här :) Jag har bott på en hel del ställen när jag var liten, 3 olika i mitt "vuxna liv". Många bor kvar i samma bostad genom hela deras uppväxt, undra om det är min familj som gillar förändringar eller om de aldrig funnit en trygghet!? (Jag har alltid haft en trygghet under min uppväxt, som liten är man oftast trygg där ens föräldrar befinner sig) Men när det är dax att skaffa hus, borde man ju tänka "detta är en investering för livet, och det måste finnas möjligheter här till våra drömmar om 15 år". Egentligen är det lite tråkigt.. eller klokt.. men en rättvis tanke borde inte vara så, våra drömmar och livsöden ändras ju på vägen, jag kanske inte vill samma då som nu. Man måste ju fokusera på NUET och tillviss del en blick i framtiden.. men inte halva livet fram..? (Även om man har drömmar måste man vara realistisk och se var man kan ta sig nu) Om man tänker förmycket "DÅ kommer det vara så", glömmer man inte se sin nutid isåfall? Citerat: "Om du är uppmärksam på nuet kommer du att kunna förändra det till det bättre. Och om du kan påverka nuet blir även det kommande bättre. Glöm framtiden och lev varje dag av ditt liv i enlighet med lagen och i förvissning om att Gud tar hand om sina barn. Varje dag bär evigheten i sitt sköte.” Paulo Coelho, Alkemisten Ciao.

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Natti natt eller ska jag säga god morgon..?

2010-05-06 @ 22:35:30

Andra natten och jag har nästan lyckas vända dygnet. I morse när jag steg innan för dörren var där en söt notis skrivet på ett block som låg framme.. "Jag är lyckligt lottad" tänker jag :) efter en halv taskig frukost kröp jag ner i sängen som fortfarande var varm efter mr. "jag kommer ju sova som en Gud" somnade som en stock, men efter ett par timmar vaknar jag till ljudet av grävmaskiner som arbetar rakt utanför mitt sovrumsfönster.. Suck & stön.. I morgon bitti ska jag sätta i öronproppar! Känslan av att vara lycklig är så skön, när man går runt och små ler för sig själv, längtar efter någon, framtids tankar som blir till nuet, man ser inga beskymmer bara lösningar eller positiva förändringar. Det kvittar om jag sitter i skogen på en stubbe eller är i stor stan bland 10.000 tals människor, känslan förändras aldrig och jag vill att den ska stanna hos mig! Att vara lycklig ger en trygghet i sitt inre. Är du lycklig? Ciao

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Detta jävla socker sug grrrrr...

2010-05-05 @ 16:23:12

img_6807 (MMS)

Detta jävla socker sug grrrrr...

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tjo!

2010-05-05 @ 13:18:37

Oj, det var längesen det blev nåt skrivet här i bloggen.. skärpning!

Hade en mycket trevlig Valborgs mässoafton, firade en vän till mr. det bjöds på en massa grillat och olika tillbehör. Senare bar det av till Etage, var mycket längesedan jag var där, men det var kul att skaka rumpan lite! :)
Fredags kvällen/natten tog ut sin rätt på lördagen och vi tillbringade mesta delen av dagen i soffan med bra film.
I söndags fick lägenheten en rejäl städning, SKÖNT! Även bilen som har legat i ide under vintern fick sig en rengöring... det behövdes.
Skulle egentligen till Tyskland i går, men kommunen jag jobbar för är som den är... inga kommentarer.
Boken som är efterlängtad är kommen och kommer vara en sällskaps vän under följande 5 nätters arbete, phu!
I kväll blir det grillning, så gott det ska bli :)
Och sist men inte minst; JAG ÄR SÅ LYCKLIG!
ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()