Annie Mat Bak Vardag

yesterday.. all my troubles seemed so far away

2010-07-29 @ 10:58:11

Vilken härlig dag det var igår! Började med shopping med min underbara mamma in the big apple (I wish) där lunchade vi och pratade om allt möjligt. Sen körde jag och handlade sea food till kvällen. Blev räkor, musslor och ostron! Tillbehören var; Västerbottenpaj, bröd, 4 olika dippor, vitlök, chili, saffran & citron/dill. Naturligtvis följde tisdags baket med till efterrätt; körspaj med vanlijglass (skulle varit det men det blev melon i stället :) Vi drack vin / öl och hade en riktigt mysig kväll! Bjuder på lite bilder!

Mums!
Nu ska det ätas ostron, förbereder med salt och citron
Och cherrypie till efterrätt!
Nu är det snart lunch i Trelleborg.. dax att göra sig iordning!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

1 & 1/2 liter urkärnade begarråer.. Vad sk...

2010-07-27 @ 18:11:26

img_6807 (MMS)

1 & 1/2 liter urkärnade begarråer.. Vad ska detta bli?

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lugnt & fridfullt!

2010-07-27 @ 10:12:18

img_6807 (MMS)

Lugnt & fridfullt!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Morning sunshines!

2010-07-27 @ 06:25:32

Lördagen slutade oväntat i Trelleborg.. blev utgång med mr. gäng. Söndag morgon blev jag hämtad av Hanning, TACK! som körde mig säkert till vårt bo. En halv slappig dag som avslutades med mina fina girls. God mat och mycket snack. Vi är alla i olika delar av våra liv; den ena har stor familj, den andra väntar sitt första barn, den tredje ska flytta många mil hemifrån, den fjärde.. host host.. harkel harkel.. Jobbade igår och sen blev det grillning och kubb med ett glatt gäng, samma som söndagen fast hela "familjer" och några till, hade super trevligt! Senare myste jag och mr. upp i soffan till "Valentine's day" mysig film, många bra skådisar. I dag vankas jobb, sen är det baske mig 5 dagars ledighet :D lite lyx med mini semester!! Längtar tills i morgon, då är det mor och dotter dag <3 Ha en fin dag!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag.

2010-07-24 @ 10:35:15

Ganska skönt att inte ha något speciellt planerat idag. Fick en massa hallon och blåbär från min söta syster och hennes familj. Det passade perfekt! I morgon ska jag träffa mina fina girls och ta med en kauga haha! Så strax ska jag gå igenom skafferiet och se så att alla ingredienser finns till detta verk. Vad det blir får ni se senare, men självklart kommer den innehålla bär :) yummy!! I morgon hoppas jag på finare väder så jag och mr. kan åka iväg på morgonqvisten. ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mums! Färska hallon och blåbär i den hemma...

2010-07-24 @ 08:12:14

img_6807 (MMS)

Mums! Färska hallon och blåbär i den hemma gjorda muslin, bra start!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ledighet, Ystad

2010-07-23 @ 11:56:34

Har en ledig helg framför mig, HÄRLIGT! Sitter just nu utanför BB i Ystad och väntar på att få träffa min syster dotter för första gången <3 Jag och Oliver tog tåget till Ystad och eftersom det är överfullt på BB får endast syskon och föräldrar vistas där inne. Vad har annars hänt dom sista 2 veckorna; sommarrock förra helgen, fredagen blev det partaj och lördagen mys! En kanon helg! Annars har det varit stranden, mys i smyge och familje kvällar, helt i min smak :) Har 4 veckors jobb tills jag har semester, och som den planeraren jag är har jag redan små planer vad den kommer innehålla (mr. Du får hänga på ;) Drömmar om ett hus börjar bli starkare och starkare för var dag som går, klockan eller bara ren vilja!? Om ca 3 veckor blir det skolbänken blandat med jobb, kuligt! Innan dess ska det hinnas med bröllop och meetings med 2 gamla kära vänner..( Vin, bad och massa skratt!) och om det så ska stjälas tid ska jag ut och dansa salsa/rumba med en tösabit som kommer flytta många mil härifrån ;( (all lycka till er) Updaten ska bli bättre såå see ya!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stekning

2010-07-10 @ 06:24:25

Går rykte om att det ska bli 30+ idag... yummi.. här ska det stekas loss på beachen! Tur man är ledig några timmar mitt på dagen annars hade det varit ågren.

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fredag kväll: ett glas rose och grillning <3

2010-07-09 @ 19:48:54

img_6807 (MMS)

Fredag kväll: ett glas rose och grillning <3

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tiden strömmar iväg.

2010-07-09 @ 07:17:32

När det blir mörkt tidigt och är kallt utanför längtar man till soliga dagar och sommaren! När den väl är här går det så himla snabbt. Tänk.. nu är det "bara" 2 månader kvar (knappt det) till vi går in i en höst termin, allt blir som vanligt, spontana strand dagar väntar tills näst kommande år. Därför är det väl extra viktigt att leva dagen fullt ut dessa härliga sommar dagar. Jag hade lätt kunnat tänka mig att bo i ett land där det är varmt året om. Ta 2 semester veckor under vinter halvåret och fira jul och känna kyla här "hemma". Resten av året; njuta njuta. Fast jag har tänkt... dessa spontan dagar och värmen som lockar, värmen som suger energi och man tar en siesta, då får man kanske inte lika mycket gjort, man tänker "Äh, jag tar det imorgon, idag är det ju så fint väder", det är ok att göra det ett par månader om året men kanske inte resterande månader.. Jaja... får väl stanna i sverige då ;) Dom senaste dagarna har det grillats god mat, druckits gott Rosé, spelats spel, legat på stranden, badat med hundarna (nä vi har inte skaffat hund ;) glömt bort blommor, köpt nya, klippt mitt slitna hår, jobbats, drömts bort till okända platser, inspirerats av tidningar, imponerats av att min mini örtträdgård växer, saknad, förskjutningar, godkända antaglings beslut :D m.m. I helgen kommer några personer hem som jag saknat! ska bli härligt att träffa dom igen. Mina närmsta betyder väldigt mycket för mig och det tror jag dom vet :) På lördag ska det drickas kaffe :) och på söndag natt blir det hämtning på sturup. Snart är det dax för en dag på jobbet, hoppas alla har det skönt i sommar värmen!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()