Annie Mat Bak Vardag

God morgon!

2010-02-28 @ 08:27:33

Söndag, all snö håller på att smälta bort & hoppet om vår är inte så långt bort. Fast om exakt 4 veckor går jag igenom packningen för sista gången innan vår resa mot central Amerika börjar!! Blev vaccinerad i fredags, endast 1 spruta (påfyllning av haverix) jag som hade förväntat mig 3 st, men det var bara positivt :) Efter jobb ska jag lägga mig i solariet en stund, känner mig som en riktig blekfis, så det blir nog upp piggande! Sen ikväll är det mys med min underbara pojkvän, det är väl skönt att ha någon att längta efter! Hoppas alla får en bra dag! Ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

No shit Sherlock!

2010-02-25 @ 22:02:24

Hell yeah! Nu är det klart, den 28 Mars åker vi till Guatemala, tar oss igenom vulkaner och djungel upp till Belize, för att sedan av sluta ett 3 veckors projekt i Mexiko! Dom senaste dagarna har mest varit en jakt på billiga flyg biljetter med så lite flyg tid som möjligt, blev dock en övernattning i Amsterdam, men vad är en middag i Amsterdam jämför med snabb lunch på jobb?! :D

Nu är det dax att sova ut för att tidigt i morgonbitti bege sig till jobb... 4 veckor kvar!!!!
ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

WIIIEE!

2010-02-25 @ 14:15:10

Åhh fjärilar i magen!!! Tihi fniss :) blir ett längre inlägg i kväll! Ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fm

2010-02-23 @ 11:25:07

Vilken skönt start på dagen; morgon puss av Mr, en kopp kaffe och en rågsiktsbulle (som jag bakade igår) sen i väg och träna. Har precis duschat och gjort mig lite gröt med massa hallon och banan i, gott!

Idag blir det en massa ringande, ska kolla upp lite olika resor och förhoppningsvis blir det bokning inom dom närmsta dagarna :D hihi.. så spännande!
Ikväll blir det middag hos pappi.
Ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mer plats i garderoben!

2010-02-22 @ 18:16:18

Efter lite klydd med att inte kunna få in bilderna som jag ville, fick det bli så här! Blev 5 fyllda kassa med kläder!!! Faktiskt inte så jobbigt som jag trodde det skulle bli. Kläderna åkte iväg till Humana Sverige och en stor påse med några väskor och kuddar fick gå till Emmaus, känns bra! 30 par byxor hittade jag där inne!? Använder 5 av dom..hehe.. så iallafall 13 par fick åka ner i kassarna. Nu kan garderoben fyllas med massa vår kläder, och absolut mer tröjor, har knappt några. På bilderna är dock endast den ena garderoben med, andra är också rensad, dock inte lika mycket.. mina klänningar är jag rädd om :) (fast lyckades ändå slita mig från 4 st)

 

 

Ciao!



Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Rensning.

2010-02-22 @ 11:34:24

Snö.. pust & stön.. men tack vare en spark i baken kom jag iväg till träningen tidigt! Skönt & tack!

Idag ska jag rensa min garderob.. det ska iväg mycket kläder från den, saker som jag aldrig använder men alltid säger till mig själv "amen den kan ju vara bra att ha" "nästa gång jag målar kan jag ju använda den" "om jag skulle rida nåndag kan den vara bra att ha"....hur OFTA RIDER JAG!?! haha.. nä nu får det bli klädinsamlingens ansvar att ta vara på dessa plagg.. *ångest laddat*
ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Semesterplanering

2010-02-21 @ 20:44:05

Har en mysig kväll med mr. Har gått igenom våra planer inför sommaren.. så kul det ska bli :) fortsättning följer..

Nu är det dax för film mys innan sängen!
sov gott!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag morgon!

2010-02-20 @ 09:28:39

Känslan av att veta att man är ledig 5 dagar nu är så himla skön!!

I går var en lugn och skön kväll, vaknade 15.00, trodde jag skulle känna mig utvilad men icke! Kände mig som en zombie istället. Efter en dusch blev det bättre.
Blev god middag och skräck/thriller film här hemma. Turistas & morden vid Wolf Creek.. usch vad hemska! Förut var jag en "skäck/thriller/rysare" människa.. men det ändrades snabbt när jag började jobba nätter :) men nångång ibland kan det vara roligt, får bli när jag har gått av nätter och har ett tag tills jag ska jobba dom igen hihi..!
I dag står dop på schemat, trevligt.
Nu kokar det i ägg grytan, dax att ha lördags frukost! Mums!
ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

små saker

2010-02-18 @ 19:53:25

Blev påminnd efter att kikat in på en jätte söt blogg: kakhusets.se senaste inlägg. Vilken otroligt mysig och kärleksfull Mr. jag har. Dom senaste dagarna har han lämnat gulliga saker till mig; antecklingar, bilder på sängen, hans doft.. Ena dagen var det ritat i snön utanför huset A "hjärta" M när jag kom hem, en morgon låg en det lapp i köket "älskar dig", på sängen när jag kom hem i morse låg ett fint foto på oss vid kudden.. tänk vad små saker gör så himla mycket!! Sådana saker kan betyda mycket mer än tex en middag ute. Så tänk på att uppskatta alla små (stora) saker extra mycket, för det är det som gör vardagen till något extra! 


   
KÄRLEK

Permalink Dagen Kommentarer (2) Trackbacks ()

Utsövd

2010-02-18 @ 17:11:18

Åhh så skönt att vakna utsövd! Inte ofta jag gör det efter en jobbe natt.. kanske var det för att jag tog en lång dusch när jag kom hem.. eller för att min Mr. är så underbart söt som hade gjort sängen helt mysig till mig :) Tänkte baka ett grovt bröd till helgen, mycket frön och nyttigheter i, det är kul och baka när det blir uppskattat (ja, faktiskt även om det inte blir det :) Ska snart bege mig ut i snön och få lite frisk luft, skönt, fast det hade kunnat vara utan snö/regn väder. När ska det sluta?! Jag suktar efter en minisemester, och ihelgen ska VI försöka skrapa ihop en weekend någonstans. Jag är sugen på Nice, men är inte tillräckligt varmt, lite värme får det ju vara :) någon som varit där under mars/april? Bokus har rea.. kolla in: www.bokus.se ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

Friggs eko te

2010-02-18 @ 01:21:26

Gillar stark Friggs eko teer! Dom är jätte goda och att förpackningen är otroligt söt ger ett stort +. Har precis gjort mig en kopp rabarber & vanilj te, värmer fint här i natten. När man börjar bli trött blir man såå frysen, så det passar perfekt + mr. Mjukisbyxor och tjock tröja :) När man jobbar natt kan man tänka igenom saker noga & analysera.. Det gillar vi! Tänkte jag skulle skriva ner alla saker som gör mig lycklig, glad & välmående. Har ju alltid MITT lilla block med mig, det som fylls med tankar, mål etc. När man har dåliga dagar eller känner sig nere kan man alltid gå tilbaka & reflektera över varför?eller gamla egen tipsa & idéer om vad som har gjort en på bättre humör vid andra tilllfällen.. Ibland får man svar ibland inte.. Bolla med sig själv heltenkelt :) Hoppas ni sover gott! Ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

ingen myskväll med sis :(

2010-02-17 @ 18:31:48

Skulle igentligen träffa syster yster i kväll, middag och ta igen tid vi inte har haft.. men stackars liten hade blivit sjuk, så det blev inte av :( körde förbi och gick en runda med deras hund sen körde jag och hämta lite film till dom! (och till mig själv, ladda upp med ett par ifall det blir en lugn natt på jobb) Hon är gravid med sitt andra barn, tänk att jag ska bli moster IGEN, vilken lycka! Inte bara hon utan, 2 fina vänner har också bulle i ugnen, så mysigt med alla magar :) Tycker ofta att när det väl är någon som blir med barn, blir JÄTTE många det, typ att det finns vissa epoker i livet då alla är med barn, gifter sig etc. Nope inte denna fröken :) jag håller mig ett tag till! ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Morotsbullar!

2010-02-17 @ 12:13:41

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

Usch..

2010-02-17 @ 10:14:09

En ljuv doft av morotsbullar börjar sprida sig i lägenheten.. men under tiden jag skulle sätta degen och blanda i havregryn var det en mindre rolig upplevelse! Började redan igår när jag skulle ha musli till frukost, Mr. hade köpt en ny påse och och när jag öppnade den var där fullt med "trådar/nät" i den.. precis som att det var från en mal på något vis.. usch.. jag ställde den åt sidan. Och nu var havregrynen som han köpte samma dag lika dan.. har dom fått mal besök på ICA eller?!? Tur nog hade jag en havregryn till som inte var hemsökt! (dock inte köpt på ICA :) Tänk om man hade haft tid att baka varje morgon, UNDERBART! Ska sätta in bild + recept senare.. har ju blivit dålig på det här med bilder, skärpning mrs J. Hoppas ni har en bra start på dagen! Ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Möten

2010-02-16 @ 21:27:35

Visst kan möten var FANTASTISKA (visst inte alltid) hade ett nu ikväll :) jag är ju en mamma gris..hihi.. Efter jobb rusade jag upp till mamma, förberedde middag och mr. kom dit och höll koll på den medans jag och bro körde och hämta min underbara mamma, och T. Hon var så brun och fin.. jag vill med ha färg.. men den dagen kommer till mig med ;) vi kramades och åt gott. Kände att hon hade saknat mig lika mycket.. ibland vet man vissa saker utan att behöva nämna dom.. (goda som onda) när man kan ha sådana känslor känner man verkligen personen, finns inte många jag kan det med, men dom som finns är guld värda :) *kärlek* Natt jobb väntar imorgon.. ska bli skönt (konstigt eller inte) men ibland är det det, även om jag är en "tidig morgon människa" så kan det ha sina fördelar ibland. Ska njuta av att sova bredvid Mr. inatt.. sen får jag vänta tills fredag.. Sov gott, och glöm inte att alla är lika mycket värda! ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

Undrar

2010-02-16 @ 14:29:17

Ibland undrar man vad som gör människor lyckliga, vad som får en att må bra.. Står man bredvid en konversation kan det vara lätt att bedömma.. Ytliga männsikor.. Kan det vara en bra känsla att kränka ner på andra? Vad förgyller ens vardag?, andras brister och snesteg? På kvällen hemma, är det en lättnad att veta att man har spottat på någon annan och hållt god min med andra?! En person sa till mig en gång: "Det är inte så här överallt" och det behöver man kanske inte höra, men orden har legat nånstans och "pluppar" upp ibland, jag är väldigt medveten!! Senare i veckan ska jag skriva vad son gör mig lycklig! Dock lååångt ifrån detta utkast!! Ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

Doft

2010-02-16 @ 12:24:36

Ni vet när man har ätit mycket vitlök.. man doftar ju verkligen från alla håll och kanter.. speciellt när man svettas; Tränade rätt hårt i morse, svettades som en gris.. stackars alla som var inärheten..mohaha... jag var en vandrande vitlök..hihi.. (PINSAMT) ja vad är en dag i vitlöksdoften jämfört med en dag man har tappat en hel makrillburk över sig :) ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ny vecka!

2010-02-15 @ 14:34:28

Många ogillar måndagar.. INTE jag :) även om jag ska upp och jobba (vilket inte är fallet idag) så är det skönt med måndagar. Man har hela veckan framför sig, sätta upp del mål, planera in små saker etc. En härlig känsla! Blev utgång i lördags, KUL! Var längesen jag var ute; cider, dans, live musik och en massa skratt, riktigt trevlig kväll! Sen att jag skulle jobba tidigt dagen efter var kanske mindre kul, men det var det väl värt :) Alla hjärtansdag igår; En bukett vita tulpaner (LOVE) en röd ros och en massa fina ord, helt perfekt + att jag behövde kanske dom orden speciellt mycket igår. Tack mr. för en helt underbar kväll. 2-rätters middagen var jätte god, det är väl mysigt att laga mat tillsammans! Fast lördagen tog ut sin rätt och jag somnade skönt i en varm famn (kanske lite för tidigt), trygghet är en härlig känsla! Idag blir en hemma fixar dag, lite städning, 3 maskiner avklarade och ett träningspass i morse (blev lite imponerad av mig själv, att jag kunde ligga kvar i sängen extra länge utan att känna stress, mysigt :) Ikväll blir det middag med pappi, hinner inte i morgon. Ha en skön dag, nu skriker dammsugaren! ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

working weekend

2010-02-13 @ 06:34:15

Uppe med tuppen, härligt tills jag öppnade ytterdörren och insåg att det inte slutat snöa sen igår kväll :( jaja.. vad är en snöig dag jämfört med en regnig... toppen! :) Dagen på jobb kommer bli kul och gå snabbt! Jobb helger är oftast roligare enligt mig. Ikväll kanske det blir utgång.. har inte bestämt mig än, var längesen jag var ute. Och är väldigt sugen på en öl och live musik, så blir det av blir det Fagans.. time will tell. I morgon är det alla hjärtans dag! Tycker det är mysigt att vi har olika dagar som vi firar (saker vi borde fira varje dag igentligen) som i morgon, morsdag, farsdag m.m. Fast igentligen är det rätt sorligt att det ska krävas speciella dagar för att man ska visa sin uppskattning till vissa... här hemma ska det iallafall mysas med god middag och mjukiskläder :) Har hittat en sida som är jätte fin; hellosugar.se åhh vad fina cup cakes!! Jag ska nog ha det som "slappedagshobby" pröva olika cup cakes varianter, sen dela med dom till nära och kära (funkar ju inte riktigt att sitta och kränga en sats själv ;) Ha en underbar lördag! Ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fridays night

2010-02-12 @ 22:34:07

Gud vad trötter jag var i går efter jobb, hoppade över träningen och tog ett svettigt pass i morse i stället.. morgon träning är fan det bästa! Fick ändå en maskin tvättat innan jobb idag + träningen, så dagen har inte varit helt vardags befriad, gutt! Även denna dag kändes som en evighet fast tiden har gått snabbt!? Har börjat snöa IGEN.. blää som sagt längtar efter en marinblå trenchcoat!!! NUU! vill vara i solen.. Egypten.. skönt att nån kan unna sig det.. på tal.. lillebror.. fest.. orolig syster.. var tvungen att göra en phonecheck..haha.. stackare.. men nojig som man är :) Nu väntas ett halvt glas rött och ny duschad Mr. yeah fredag kväll! (iallafall en stund innan klockan ringer 05.30 Ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

God morgon!

2010-02-11 @ 05:58:39

Idag är det jobb på schemat, härligt! Middagen igår var trevlig, foto albumen kom fram :) jag har en sån fin mr. Vilket skit att det snöa igår, kommer säkert mer idag, jag hade mycket hellre tagit på mig en marinblå trenchcoat och ett par ballerina skor, än vinter jackan och stövlar.. Är trött på det nu, jag vill ha VÄRMARE!! Ha en fin dag, everybody is going to Love to day!! Ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

valnötter + honung = sant

2010-02-10 @ 11:41:54

Var vrååll hungrig efter träningen, som by the way känndes riktigt bra idag! Gjorde yoghurt med valnötter, blåbär, honung, torkade aprikoser, havregryn och kanel!! mums, sen en osötad macka med makrill, en riktigt stor frukost med massa nyttigheter. Frukosten är lätt det godaste målet på dagen, och valnötter och honung är den bästa kombinationen.. speciellt om man rostar nötterna först, kan man ju ha på allt, smootien, salladen, gröten, glassen, yoghurt :) ja det mesta! Blir en lugn dag, efter en lång dusch ska jag bara mysa ner mig i soffan, en mys film, måla naglarna och dricka hälso te. Ikväll blir det middag med svärföräldrarna, ska bli trevligt! Om du vakna på fel sida, sätt på låten: Love today, med Mika :) alla borde vakna till den låten! ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

morning!

2010-02-10 @ 08:14:05

Idag är jag ledig och inget bestämt, härligt! Gjorde brocoli paj hos pappi igår... tog helt för långtid och vi blev nog alla lite frustrerade.. var ju så hungriga! Och sen när den äntligen var färdig..hmm.. jätte god..(ironi).. isch.. fick kompletera med macka.. Ska iväg och träna nu, ha en fint dag! ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

patetiskt!

2010-02-09 @ 10:42:36

Kollade precis på Glamorama, på tv3 webbtv... herregud... den ena tjejen.. tycker synd om henne om hon är på det viset alltså.. meningar/ord som: "kalla sin kk för mr big" , "knullade in året", "vill jag ha pizza then I don't take a no for a answer" mohahahaha säger jag bara.. vissa människor är så genomskådliga och sorgliga.. men vi är alla olika och det får vi lov att vara, TACK ja! Nu får jag hoppa in i duschen, ska hämta kursutbudet för i höst innan jag börjar jobba. ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tidig morgon

2010-02-09 @ 09:05:59

Styrke/motions passet igår var kul, var längesen jag var på ett "gympa" pass... måste sett ganska roligt ut när jag försökte kombinera ihop benar och armar till gemensam rörelse..haha! Kul iallafall, svettades dock inte så mycket som jag skulle vilja, men det blir att prova ett nytt på torsdag! Efter träningen blev det middag hos min underbara mammi som är på väg till värmen nu. Dom hade beställt thailändsk mat, för min del blev det wokade grönsaker med musslor, bläckfisk och jätteräkor! Riktigt gott och starkt, fick mr. att pröva bläckfisk hihi.. så taskigt jag är, men har man inte prövat vet man inte hur det smakar! Kl. ringde 4.25..puhu..trötter var jag, men efter jag kört till sturup blev det sängen en timme, halvsovandes iallafall. Tisdags middag hos pappi ikväll, hoppas syster kommer också! ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

mån.

2010-02-08 @ 18:38:36

Ställde klockan imorse, 7.30, brukar vara den vanliga tiden att gå upp här hemma om jag inte börjar jobba tidigare. Vaknade dock en kart innan kl ringde och var hur pigg som helst.. tänkte gå upp men tvingade mig själv att ligga kvar.. och lyckades somna om efter att kl hade ringt.. jaja.. vaknade 8.15 istället inte katastrof men det är så typiskt för att jag sov lite längre igår. chillade lite på morgonen, kaffe, frukost, disk och läste lite bloggar. Sen bar det av till torup, kändes härligt efter träningen och jag hade samma energi som jag hade 7.15 Efter dusch blev det lunch och senare jobb. Passade på att skriva lite "Mrs J. skärp dig" saker när jag åt... ja nu jävlar!! :) Snabba pussar på kinderna och en blåbärs smootie (med rostade valnötter och lite honung mumma!) Ska för söka peppa C. att följa med på ett "kraft" pass. Visst är det skönt att det är ljusare längre!? inte så mörkt när man lämnar jobb.. gutt! ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

3 papperskassar & ett glas vin

2010-02-07 @ 21:29:29

Vilken härlig söndag! Ställde inte klockan idag, var nog den första gången denna vecka jag inte gjorde det. Tänkte först träna i morse.. Men nä.. Blir dubbelpass imorgon istället.. Och det var jäkligt skönt att gå i mjukisar hela förmiddagen, har pysslat här hemma. 3 stora Ikea kassar med sköna hem tidningar...tillbaka sen 04. Hmmm ja nu är dom äntligen slängda, likaså några gamla block som har varit halv fulla med anteckningar sen lååång tillbaka, fattar inte varför jag har haft svårt att slänga sådana saker!? Nu efter är det en lättnad och efter slängning blev det plantagen.. Fick fylla det slängda med en stor vit orkidé!! Åh den är vacker :) Har precis sett färdigt taken, svin bra! Åh ett glas vin på det! Nu ska det mysas innan en ny händelserik vecka börjar! Ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Happy lördag.

2010-02-06 @ 13:01:28

Japp, vaknade bredvid världens mysigaste :) åt en apelsin och körde och träna. Mår mycket bättre idag, kanske träningen, kanske immunförsvars stärkade tabletterna Optimun som jag köpte häromdagen i hälsokostbutiken. Ja vem vet, men mår super great idag! Blev frukost hos mammi efter träningen, hon och hennes nya ska åka till Egypten på tisdag.. fuskigt tycker jag.. VÄRME av solen är nog vad dom flesta behöver just nu! Igår kväll hade jag och mr. mys. Gick lite istan, köpte ett jätte fint halsband från Snö of Sweden.. åh vad fint det var!!! Hittade lite annat kul med, och mr. fick sin Gortex jacka som han varit ute efter, RIKIGT snygg! Ikväll blir det melodifestivalen kväll hos K. Ska bli kuligt! ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Buhu..

2010-02-04 @ 18:16:31

Har sovit som en kråka.. 4 timmar kvalitetssömn och 2 timmar hattig sömn som jag tröttnade på och bestämde mig för att ta en stor kudde och täcket till soffan.. gjorde en stor kopp te med honung och citron i, med förhoppningar om att det ska lindra min snuva och krassliga hals. Efter ytterligare 2 timmar i soffan framför otroligt tråkiga serier och tyckte synd om mig själv.. tittar aldrig på tv sådär på dagen annars.. fattar inte dom som gör det.. jag blir så rastlös, men eftersom jag ska jobba i natt igen och känner mig dålig behövde jag sömn (som jag inte fick) iallafall.. efter dom 2 timmarna fick jag ett ryck.. hoppa in i duschen och skrubba mig sen blev det en tur ut i kylan.. hämta lite film till natten och handla till middagen jag och mu ska laga senare! ciao så länge!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trött & förkyld

2010-02-04 @ 05:20:58

Sitter på jobb och väntar på att klockan ska gå.. Bara lite mer än 2 timmar kvar sen ska jag krypa ner under mitt varma täcke...längtar!!! Håller på att få en förkylning och har fullt med "blommor" runt munnen...suck och stön vilket skit! Får väl ta och dricka massa te när jag vaknar och laga nån god middag med MASSOR av vitlök i :) då blir säkert min mu glad..hihi.. Ska nog göra iordning mina naglar också.. Känner sig lite fräschare då :) Ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

chokladcroissanter!

2010-02-03 @ 17:19:20

mmm... blev lite bak.. rätt söta blev dom och goda :)

Väldigt lätt att göra :
smördegsplattor
nutella
mörkchoklad
ägg till pensling
ugn: 175 g
kavla ut smördegen så tunt som möjligt, dela i trianglar, lägg en tesked nutella och en liten bit choklad i den stora delen av arket. pensla lite uppvispat ägg i spetsen av trianglen, rulla ihop med så lite luft i som möjligt. Lägg på en plåt med bakplåtspapper med "spetsen" ner. Pensla och in i ugnen ca 15 min, kolla färgen.
Eftersom jag är chokladnörd tog jag chokladglasyr över dom när dom hade svalnat :) mumma!
Nu ska jag försöka sova lite.
ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

inställd arbetstid

2010-02-03 @ 13:03:34

Längesen jag skrev.. tänkte jag skulle bli lite bättre på detta :)

Har igentligen dubbel pass på jobb idag, 12.30-16.30 sen natt, 21.30-7.30 men fick samtal strax innan jag skulle börja första passet.. jag behövde inte komma.. nähä.. skönt.. men jag är så rastlös nu.. vädret tillåter kanske inte att man beger sig iväg nånstans... så jag kom på att det hade varit kul att baka nåt! Chokladcrossianter låter rätt smarigt (ska ju dock inte äta såna sockertoppar).. blir nog en tripp till coop! Fick ett infall av min kreativ sida även igår kväll, blev morgonplättar och blåbärssylt :) var uppskattat i morse av Mr. och även mig hihi!
ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()