Annie Mat Bak Vardag

Ny hårfärg...

2010-12-30 @ 08:09:22

ja, eller nästan iallafall. Lite slinger kan göra mycket när håret känns trist. Kära K med familj och R med dotter kom förbi häromdagen och åt middag, drack ett glas och gjorde ljusa slingor i mitt hår! Himla trevlig vardagskväll. Fast om det blir fler hemma slingingar så ska jag se till att ha MINST 3 pkt hårfärg hemma, denna gången hade jag 2 och det var för lite... mitt tjocka hår suger åt sig som en svamp! Vilket fall som det blev bra och ett litet lyft i vardagen :) Jag och Mr. är i full gång och planerar vårt hus. Vi har många planer som vi bollar med varandra och ändrar i mellan åt. 1 sak i taget och påbörja aldrig nåt innan det första är färdigt!! Något som verkligen hängt med mig sen jag bodde hemma. Vi har iallafall kommit på i vilken ordning vi vill göra saker.. 1 hall, 2 STORA rum, 3 kök (om inte över våning). Stora rummet ser jag verkligen fram emot, det kommer bli sååå bra. Slitsamt men så värt all jobb, och jag tänkte att bloggen får följa med i utvecklingen. I morgon är det nyårsafton, jag har inget att ha på mig, suck! Fast när har man det?! ;) Tror det blir en svart Esprit klänning från förra året. ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mysiga jul!

2010-12-28 @ 10:02:18

Jul helgen är över och en stress som legat och spänt är nu borta, skönt! Julafton firade vi hos min fina syster och hennes familj. Julklappslek, kalle, god mat och tomten, kunde inte bli bättre! För utom att hundens svans tog fyr så var det en skön lugn jul! Juldagen firades också som julafton fast hos svärföräldrarna, lugnt och mysigt. Även där blev det god julmat och julklapps utdelning. Annandagen började vi med mys framför brasan och en film. Sedan körde vi och kollade mellandagsrean men köpte inget.. (känns som om det inte är nåt ovanligt nuför tiden). På kvällen firad vi min mamma som fyllde år och hade kalas, god mat och roligt sällskap! I kväll kommer fina vänner på middag och det ska slingas hår! bahhh jag är nervös, sist jag slingade eller hade nån färg i håret hemma så blev det morotsrött!! KATASTROF men det SKA INTE hända denna gången :) isåfall blir det akut till hårfrissan innan nyårsafton. ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

4:de advent

2010-12-19 @ 06:20:46

Tiden rusar iväg och nu är det bara 5 dagar kvar till doppare dagen :) Färdig med julhandlandet? nope. Julbaket? nope. Fixat naglarna? ehh.. nää. Slingat håret.?. va sa du? Stor städat huset? check! behövdes ju inte STOR städas :) Alla juldagar bokade med familj? Japp. Planer färdigt till Nyårsafton? halvt.. men nje.. Nyår klänning? hmm... var jag färdig med för 3 år sen... OKAJ! Massa julkärlek? ALLTID :) med världens bästa! Handlat till vår del till julbordet? njet. 2 stora koppar kaffe i magen? Check! Dax att bege mig till jobb! ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

En tid efter..

2010-12-17 @ 08:40:22

Ja då sitter man här i sitt mysiga hus, en vecka kvar till julafton och livet är minst sagt UNDERBART! Flytten gick smdigt, jag + mr. + en buss :) Efter all uppackning, diskning av ett X-antal lådor och små grejs så målade vi sovrummet, vit :) blev super fint! Nu ska där bara in en garderob, 3 m bred :D yeah!!! förhoppningsvis hinner vi det innan nyårsafton, då ska en bild slängas in här. Skolan är snart färdig, en sista uppgift ska in i dag, sen är den klar. Känns skönt att inte ha det längre, har mest känts som en last istället för att vara kul och utvecklande. Antar att det är för att vi blivit med hus :) Idag är en av 2 lediga dagar denna vecka, den andra har redan varit.. så jag ska snart äta frukost till en mys film, göra sista uppgiften till skolan, städa huset, skotta fram en stig i trädgården (ganska mycket snö ute..) gå en runda i vår vackra by, få gäster 5 (baka eller handla kaka?) mysss med min darling innan sängen skriker på mig! Skön dag! Ha det gott!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()