Annie Mat Bak Vardag

Början på slutet.

2009-06-29 @ 07:52:18

Ja då börjar en över 60 timmars vecka på jobb.. sen är det semester tider!!!

Var på kalas i lördags, det bjöds på italiensksommar buffé..mums! Senare spelade vi lite kubb och hade jätte trevligt!

Blev en runda till stranden i går på förmiddagen, jag och mammi pratade lite terapi hehe.. och boken fick en given plats i solen. Väl tillbaka till landet la jag mig på spikmatta 20 min..åh mycket skönare denna gången, höll på att somna men påmindes av spikmattan när mitt ansikte rivdes lite skönt på piggarna!
Senare åkte jag och mr. till stan för att pröva på ashtanga yoga..(hihi han hade inget val ;) MEN väl där var det ingen.. suck.. jag som ville så mycket. Blev en runda runt ön och massa mys istället.

Ha en härlig vecka!

Ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

Godmorgon!

2009-06-27 @ 10:25:18

Var ett tag sen jag skrev så får uppdatera lite!

Midsommar var mycket trevlig! Vi lekte lekar bland annat stafett med en pinne mellan benen skulle man vara snabbast.. jag sög..fast jag får skylla på mina hala strumpebyxor...så det var ju inte så konstigt..hehe.. God mat och trevligt sällskap! Senare kom mr. L hem.. yea!!! Efter snabb hälsning runt bordet gick vi hem till mig och myste hela natten + morgonen därpå, är bra att sakna varandra men 1000 gånger bättre att träffas :)

Hittade min kamera som jag nervöst har varit av med.. PUST! Skickade iväg lite bilder och 2 dagar senare damp dom ner i min brev låda... väldigt smidigt, nåt att rekomendera: postfoto.se beställde med vitram runtom och blev helnöjd, så nu ligger ett fotoalbum och väntar att bli fyllt med minnen!

Har jobbat dom flesta dagar den senaste veckan.. och då jag har varit ledig har jag passat på att umgås med nära och kära. Skulle igentligen till Urshult i går efter jobb.. men blev ändrade planer (ofrivilligt) kände en inre stress att jag var tvungen att göra nåt.. kände inte att jag fick nåt gjort men efter ett "terapi samtal" på kvällen började jag tänka efter lite.. trots allt: jobbade till 12, träffade mr. en stund, var inne i malmö och flängde runt på ikea och harald nyborg och köpte presenter, träffade pappi och pratade sommarplaner, hem tvätta och packa in presenter, träffade syster med familj gav presenter och pratade om kommande dag (dom ska ha kalas idag) körde och handla lite needs, hem fixa tvätten, diska, gjorde mat, passade på att dra över golven i köket och v.rummet innan jag åt, duschade och gjorde mig redo för cosytime. så igentligen hur mycket/lite ska man pressa sig att göra saker för att bli nöjd med en dag..?!? måste lära mig att det är ok att inte alltid "göra nåt" fast man är ledig.

Om 3 veckor ligger jag i solen på Malta.. åhh..längtar.. 

                   

    
Jag & K. på äventyr i götet, feb.


Ett av många vattenfall jag & Mr. såg under vår roadtrip på Island, påsk.

Dax att göra det roligaste i månaden... räkningar! Jippi!


Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

sol..

2009-06-17 @ 23:36:49

är det sant..? ska sommaren komma ändå?! dom sista dagarna har man fått förhoppningar om soligadagar på morgonen..men molnen har krypigt framm under förmiddagen och schi fick man.. men IDAG tvärtom..yeah.. hoppas det blir fint väder imorgon isåfall vet jag var jag kommer befinna mig mellan 8-11..solstol, bok och en flaska vatten!

Middag med pappi igår.. var mycket trevligt!! Tog en timme promenad efteråt, sen sov jag gott efter en dusch och några kapitel ur boken.. är mycket bra!

Var ledig mitt på dagen idag och hann med fika hos K. Grisen var där med och fick snällt följa med en runda till stan innan vi åkte tillbaka :) hittade lite fina plagg...vardags & midsommar

längtar..längtar..

sov gott!

Permalink Dagen Kommentarer (2) Trackbacks ()

God morgon!

2009-06-15 @ 07:27:36

Ännu en måndag att öppna ögonen till, blir långdag på jobb..ser ut som att vi har tur med vädret :)
Nu börjar ned räkningen.. 60 timmar denna veckan, sen är det bara 2 veckor kvar!! yea..semester..semester..

Skulle på yoga igår kväll.. men kroppen ville inte fast jag hade lust.. blev en mycket lugn dag istället...får ta det en annan dag heltenkelt.

Imorgon ska jag skriva ut alla biljetter och voucher..ett steg närmre :)

tycker tosan ska ta semester på fredag... hallå!? midsommar gumman.. come on!

I väg till kommunhuset snart!

ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

pastasallad vs. hallonpaj

2009-06-14 @ 17:12:53

fick ett meddelande: hallonpajen står i ugnen..
påminnde mig om att jag var tvungen att sätta igång och göra pastasallad till utflykten imorgon, 1kg pastasallad avklarat..kan ju säga att jag mycket hellre hade gjort den där hallonpajen..men god blev den!

C. hämtade upp mig igår kväll, vi beställde mat och tog hem till henne. Hade trevligt, musiken var på full volym, kläder kastades fram och tillbaka ur garderoben, cider och skratt. Senare kom S. hennes kille + 2 vänner. Efter ett tag hoppade vi in i bilen och tog oss till malmö..efter varsin tequila rose var vi nr. 1 på dansgolvet! Hade en super trevlig kväll!
Väl hemma i sängen 05.00 saknade jag min stora famn att krypa ner i ... 5 dagar kvar.

Åh.. nu är det bara 3 veckor sen är det semester tider för fröken J. längtar såååå mycket!!!

I kväll ska jag ta en lång dusch..tända ljus och läsa... boken verkar jättebra.. har bara läst 5 kap. men är bra redan från början!

Ha en mysig söndag!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

40-15=25

2009-06-13 @ 16:28:35

ja.. 25 grader är vad som skiljer mig och mr. imellan...suck! Körde familjen L. till tåget igår kväll..destination VÄRME..själv satte jag mitt snällt i bilen och körde hem i skurarna.

Så mysigt jag och mammi hade igår, drack vin snackade om allt mellan himel och jord, sov där inatt, har aldrig gjort det, var jätte mysigt och det tyckte hon med. Inte lika kul på morgonen när hennes klocka ringer som ett brandlarm genom lägenheten..fick flashback från barndomshemmet.. eftersom hon är VÄLDIGT svår väckt så måste hon ha extrema ljud för att vakna.. fast i mitt gamla hem var det kanske snäppet värre... 4 väckarklockor som ringde ikör på morgonarna.. bra anledning till att flytta hemmifrån tidigt kan jag säga.

Det bjöds på kaffe i trelleborg i för/eftermiddags, pratade inredning..I like... nästa gång ska jag köpa med nåt kuligt att fika på :)

Ikväll ska jag & C. äta lite och ut och dansaloss..destination unknown.. ska bli hur kul som helst!!

ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fre.

2009-06-12 @ 09:09:30

Efter jobb igår körde jag, lillebror och Mr. in till stan, lillebror ville köpa sista boken i serien "Twilight" och jag hittade en bok jag kan tillfredsställa mig med om kvällarna den kommande veckan, "Tusen strålande solar" av Khaled Hosseini. Handlar om en tjej som tvingas resa till Kabul för att gifta sig med en 30 år äldre man, väl där blir hon nära vän med hans "fru nr. 2" verkar mycket bra.

Gjorde 50 pannkakor på jobb igår...mmmm... tänka sig hur jag luktade...kommer inte göra pannkakor på ett bra tag kan jag säga!

Jätte mysig i går kväll, vi lagade mat, tittade på Taken, var spännande, och åt lite jordgubbar, super mys!

Nån mer än jag som tycker att det är konstigt när banken ringer en efter 5 en fredag kväll och säger: "Hej, du får jätte gärna komma in och hämta en gratis pärm som du kan samla alla din bank papper i"...hmm.. scary.. köper en egen pärm tack!

Nä dusch sen extra timmar på jobb, sen är man ledig i helgen!! SKÖNT! För kommande vecka är inte lika kul...60 timmars arbete..

ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (2) Trackbacks ()

bara till att ta emot.

2009-06-09 @ 20:18:49

Ja, tills jag har en lagom säck full som bara är att kasta i ansiktet när dom minst annar det!! Mohaha..
varför kan inte alla gå in med samma engagemang som man själv vill..?

Träffade O. i går, blev en fika på det blåa caféet i Lomma,har blivit vår lilla "grej", mycket mysigt.. vi har alltid en massa skratt tillsammans.

Söt syster och lilleman kom och åt middag på kvällen, han är rolig den lilla skiten trodde han skulle få hoppa runt naken i min säng.. SÅÅÅÅ sur han blev.. men fick ändå en kram när det var dax för dom att cykla hem.

Senare sov jag gott i soffan/famnen :) började se en bra film "Benjamin buttons otroliga liv" får väl se slutet en annan dag.

På måndag ska vi ha heldagsutflykt med jobb, ska bli hur kul som helst, hoppas det blir fint väder och att inga barn vill leka med sälarna i vattnet :)

Middag med pappi idag, TACOS mmmm... me like! Fick visning av hus som kanske blir pappas, jätte fint lanthus med helgeå som granntomt :) riktigt Leila hus som vi skulle säga!

har inte lagt fram min plan ännu, men har stort stöd sååå... hoppas det går igenom!! (eller rätt inställning..det KOMMER gå igenom)

På söndag ska jag pröva på Ashtanga Yoga.. ska bli spännande, ser frammemot det.

ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (4) Trackbacks ()

Mån.

2009-06-08 @ 09:41:02

Helgen är över och jag har min lediga dag framför, tror inte jag ska göra så mycket, mest ta det som det kommer och göra lite hushållssysslor.

Önskade att vår morgon stund var längre... snart får man vakna själv i en vecka .. :(

Är så sugen på att inhandla lite skivor:
Foo Fighters - Echoes, Silence, Patience & Grace
Weezer - Deluxe Edition
RHCP - Stadium Arcadium & By the way
ehh.. det finns en del annat jag också kan tänka mig :)

Måste komma på ett bra upplägg så att jag får igenom en sak till höst.. VILL!!!!

Gud vad jag längtar till Malta... åhhh grisen kan tiden gå lite snabbare!!?!

Och.. midsommar..?!??

ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

working helg.

2009-06-06 @ 12:19:15

japp, jobbar hela helgen, gör inte så mycket, är rätt tråkigt väder..

Jo visst hade jag rätt, var tvungen att köra till hälsomedecinskacentret i torsdags, vaknade på morgonen och trodde att jag skulle dö.. ja dom som känner mig vet att jag kände verkligen så.. grät nästan när jag kom till jobb av smärta.. var tvungen att ta 2 alvedon (hatar att ta all sorts kemisk skit, och gör det aldrig om det inte är RIKTIGT illa) blev av med lite smärta men mådde psykisktdåligt istället :S ringde och fick en tid efter 5 min, tack!! så nu går man på en kur antibiotika, känns redan bättre!! och nästa gång kan jag ju skriva rätt..UVI inte UVA..hehe

Jag och Mr. handlade Ben & Jerry glass i veckan och myste med film.. så jävla gott!!! Jamaican me crazy sorbe och New York super fudge chunk!!! måste prövas!

Jag och C. hade en mysig dag i onsdags, åkte till stan och åt lunch på lillatorg, uppdaterade oss och hade allmänt mys :)

Torsdag grillade vi hos K. & M. mums! Älskar hennes hemma gjorda kålsallad, var tvungen att ta receptet så nu ska det strimlas kål utav bara den! Haha!

Åh.. vad gulligt!!! Blev så glad när jag kom hem.. min darling är BÄST!!!!

ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (2) Trackbacks ()

UVA.

2009-06-02 @ 09:52:18

satan vad det känns lustigt... tror där är en uva på G, FUCK!

Idag är solen min och ett par nya ballarina eller sandaler :)

Fan vad mysigt det var i går :) mmm.... I need you right infront of me!!!

V. hamnen och italienskglass i kväll grisen?

ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (2) Trackbacks ()

Here comes the sun.

2009-06-01 @ 09:50:27

Sista dagarna har verkligen kännts som sommar dagar.. iofs vi är ju inne i Juni så det är väl sommar :) yea!! Får en att längta till sydligare grader, Malta.. grisen... fan vad jag längtar!!!

I fredags hjälpte jag K. med lite städning, vi hade det bra, och nu har dom flyttat till huset, så härligt för dom!! Var tvungen att köra inom en runda igår kväll och kolla in det :) fint!!

I lördags var det grilling och törringe, alltid lika trevligt!

I går var det morsdag, hoppas ni gratta era mammisar, det gjorde jag och mina syskon iallafall :) hemma gjord thaimat och mys. Blev en liten återställare där mitt på dagen, jordgubbsmojito..mums!

Jobb idag och skogsrunda med katten ikväll, sen blir det mys!!!!

I'm learning to fly, but I ain't got wings

ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()