Annie Mat Bak Vardag

Holey mole!

2011-04-03 @ 19:41:49

Vilken helg! Efter jobb i fredags begav jag mig till Ikea för att inhandla födelsedags present till C. Presenten var en matta till vardagsrummet och var från familjen R. familjen K. och mig och mr.

Efter ikea passade jag på att köra inom malmborgs och handla middag till mig :) var gräsänkling på kvällen så det blev min favorit äta själv mat: pasta med pesto, mozzarella ost med färsk basilika...mums! Körde inom min syster och gav mina söta syskon barn en fredags kram <3 sedan landade jag hemma i soffan men min delikata middag och filmen It's Complicated med Marilyn Streep (har säkert stavat allt fel ;)
Uppe med tuppen på lördag och då började vi med renoveringen. Taket i halva stora rummet är borta.. och uppe i från har vi tagit bort 2 lager tjocka brädgolv. ojoj.. klockan 16.30 hade vi bestämt fika hos I och K, satt och prata lite om allt möjligt :) trevligt. Sen blev det kalas hos C. Hon bjöd på riktigt goda pajer, sallad och ett glas vin! Tycker om när vi träffas alla och myser med middag och snackar livet <3
Hem och i säng.. vi var 2 utslagna hjältar.
Uppe med tuppen igen och började fortsätta med taket. Min uppgift var att dra ut alla spikar som satt kvar i träplankorna... ihhh... tänkte först räkna dom men gav upp väldigt snabbt. T. kom och hjälpte oss, tack kära svärfar :) Sen blev det plätte lunch och efter det bar vi in all brädgolv (som rivits upp och kastats ut på gräsmattan) till vedbon. In i duschen sen iväg på kalas hos kusin till mr.
Nu sitter vi här i soffan och bara slappar, i morgon är det måndag igen och jag längtar efter att vakna!
Lägger in lite bilder på renoveringen i morgon!!
ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback