Annie Mat Bak Vardag

Tis.

2011-04-05 @ 08:50:17

Här kommer några bilder på början av våran renovering.
Rummet är rensat, nu ska taket ner!
Taket är nere!
Här kolla vi taket ovan ifrån, ska stärkas med reglar. Efter som vi
så småning om ska ha en ovanvåning ska allt göras ordentligt!
Svårt att förstå att här kommer vara 3 rum, allrum och badrum.. men vänta ni!!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mån.

2011-04-04 @ 17:59:15

Under förmiddagen idag har jag tränat, tvättat och en frukost hos mamma. Tränings passet gick himla bra, benen skakade av ansträngning, gutt! Efter en dusch skrev jag handlelista och begav mig som sagt till willys, alltid lika skönt att ha handlat alla basprodukter som behövs för en månad :) Solen stekte in genom fönster ruta när jag körde... åhh våren är här!! Blev himla sugen på att börja plantera ut min för odlade grönsaker, men det är väl bäst att vänta till nästa månad så jag inte tar död på dom :S Titta vad fint dom har växt till sig!:

purjolök, sallad och tomater
Fina!!
Bilderna på renoveringen kommer lite senare.. jag hittar inte kablen till kameran så mr. får leta reda på den när han kommer hem! :) Ni får en bild på min härliga gräsmatta så länge... som snart kräver många timmars klippning.. suck.. eller jag ska vara positiv.. bonna bränna... eller nä just det, det är ju ingen som ser mig i min trädgård så jag kan springa runt i bikini :) fast det får kanske vänta några månader till.
Nu är det dax att laga middag!
ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dax att köra till Willys!

2011-04-04 @ 12:09:28

img_3841 (MMS)

Dax att köra till Willys!

Permalink Dagen Kommentarer (3) Trackbacks ()

Holey mole!

2011-04-03 @ 19:41:49

Vilken helg! Efter jobb i fredags begav jag mig till Ikea för att inhandla födelsedags present till C. Presenten var en matta till vardagsrummet och var från familjen R. familjen K. och mig och mr.

Efter ikea passade jag på att köra inom malmborgs och handla middag till mig :) var gräsänkling på kvällen så det blev min favorit äta själv mat: pasta med pesto, mozzarella ost med färsk basilika...mums! Körde inom min syster och gav mina söta syskon barn en fredags kram <3 sedan landade jag hemma i soffan men min delikata middag och filmen It's Complicated med Marilyn Streep (har säkert stavat allt fel ;)
Uppe med tuppen på lördag och då började vi med renoveringen. Taket i halva stora rummet är borta.. och uppe i från har vi tagit bort 2 lager tjocka brädgolv. ojoj.. klockan 16.30 hade vi bestämt fika hos I och K, satt och prata lite om allt möjligt :) trevligt. Sen blev det kalas hos C. Hon bjöd på riktigt goda pajer, sallad och ett glas vin! Tycker om när vi träffas alla och myser med middag och snackar livet <3
Hem och i säng.. vi var 2 utslagna hjältar.
Uppe med tuppen igen och började fortsätta med taket. Min uppgift var att dra ut alla spikar som satt kvar i träplankorna... ihhh... tänkte först räkna dom men gav upp väldigt snabbt. T. kom och hjälpte oss, tack kära svärfar :) Sen blev det plätte lunch och efter det bar vi in all brädgolv (som rivits upp och kastats ut på gräsmattan) till vedbon. In i duschen sen iväg på kalas hos kusin till mr.
Nu sitter vi här i soffan och bara slappar, i morgon är det måndag igen och jag längtar efter att vakna!
Lägger in lite bilder på renoveringen i morgon!!
ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag börjar projekt storarum!

2011-04-02 @ 10:24:16

img_0179 (MMS)

Idag börjar projekt storarum!

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()