Annie Mat Bak Vardag

:)

2010-03-28 @ 09:49:58

Har precis varit hos min söta syster & hennes mysiga familj, dom bjöd på stor frukost! Mums! Nu ska dom sista sakerna ner i väskan, sen bär det av. I kväll blir det dining i Amsterdam :) Går det så hamnar kanske nån bild under resans gång i bloggen, men lägger inte ner tid på det om det inte är smidigt :)

Hoppas alla får det bra här hemma och framkalla nu våren ordentligt tills vi är tillbaka!!
Ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dagen före doppare dagen

2010-03-27 @ 08:37:18

I morgon bär det av, kan säga att fjärilarna i magen börjar komma :D Jag trodde jag skulle ha mer stress över packningen men det känns ganska lugnt faktiskt! Skönt! Jag har ju handsprit och näsdukar så det kommer bli skit bra!

More to come...
buenos dias mi amigos!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag fm.

2010-03-26 @ 11:31:29

Ännu en dag med solsken, HÄRLIGT! Innan jag begav mig iväg för årets premiär av min "gamla" jogging runda, sa jag inte bara till mig själv: "Idag ska jag klara hela rundan utan varvning av en power walk". Min tanke; "Jag borde rent fysiskt klara av det, eftersom jag tränat minst 3 ggr / vecka i 4 mån. Och klarar jag 8 km på 40 min på crosstrainern så borde detta vara en piece of cake!" Jag på började min runda med Queen på full volym i lurarna. Efter jag kommit knappt halvvägs, strejkar min benhinner.. det gör fruktansvärt ont.. ni som haft benhinneinflammation vet hur det känns.. känns som att ha ett par stela pinnar till ben. Jag tänkte; "Nähä.. glöm det jag fixar detta!" Efter ytterligare några meter, kom nästan tårarna för smärtan, men "Jag tänker inte misslyckas". Började tänka på vem jag gjorde detta för.. Jag gör detta för mig själv, för att jag ska må bra, gör jag det nu?! Tanke; "Fan, varför sa jag att jag skulle springa hela vägen, nu har jag ju misslyckats & inte bara för mig själv." Hmm... skit i vad nån annan säger, jag har ont, det är ju inte konstigt att jag inte klarar av detta, underlaget är ju helt olik en crosstrainer.. jag har inte sprungit på detta underlaget sen i höstas.. nä skärpning, gör så gott du kan, efter några veckor går det som smort igen.
Man måste alltid bolla med sig själv; varför och för vem gör jag detta? Sina egna mål gör du för dig själv, för att du vill må bättre eller åstadkomma något som gör dig starkare. Det kvittar ju vad det gäller; springa den där rundan, äta sundare, lära dig en ny sport, skriva en bok, starta ett företag, smått som stort. Gör du det för egen vinning, varför ska du då ta vatten över huvudet, och berätta för andra om du har en deadline eller ett visst mål. Kommer du inte dit du vill på den dagen du bestämt, sjunker du kanske lägre om du har nån i luren som säger "jaha.. men skulle inte du vara färdig med detta?, skulle inte du klara det? har du inte gjort det? m.m." Jag menar inte att man inte ska dela med sig med sina mål etc. naturligtvis ska man det, men kanske finns det en gräns? Kanske blir det lättare om man inte nått sitt mål inom sin deadline. För man stöter oftast på hinder eller nåt man inte tänkt på under resans gång, och det är då man måste vara stark och skjuta på sina gränser! Kanske måste du ställa dig upp inför folksamlingen och berätta din åsikt, fast du inte vågar.. efteråt blir du så mycket starkare! Och du kan fortsätta din resa mot ditt mål.
Du ska inte börja med andra, börja hos dig själv!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

juppidupp

2010-03-25 @ 21:39:47

Nu är packningen färdig, förutom nessesär sakerna som inte går att packa förrens samma dag :D detvillsäga om 2 dagar!!!

Håller just nu på att klippa mr. eller ja inte nu nu, men det kom lite teknik avbrott....hmm.. ja det är ju inte jag som ska få fint hår ;)
nä nu blir det tydligen fortsättning!
Hörs imorgon!
puss

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

2 favoriter & en nykomling!

2010-03-25 @ 17:04:32

img_6807 (MMS)

2 favoriter & en nykomling!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Frukost!

2010-03-25 @ 09:18:34

img_6807 (MMS)

Frukost!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Solen skiner!

2010-03-25 @ 08:40:50

Vilken härlig morgon, solen skiner & man får vårkänslor! Tänk att; när vi åter kommer hem är det med stor sannolikhet vår här hemma, gud vad skönt! Inte bara vår, utan en nära vän är då inte långt ifrån att få ett litet mirakel till, en annan vän är inte ungdom längre, jag har ett roligt möte att gå på och lite annat smått och gott!


Men tillbaka till idag, sista lediga dagen, inga planer idag heller vilket jag uppskattar (tro det eller ej :)
Ska handla några needs, kanske en fika?

pussar & kramar

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snabbt & gott!

2010-03-24 @ 19:11:31

Middagen blev god, fast det inte var nåt "speciellt". Korvgryta snarare än stroganoff :)

Naturligtvis blev det sallad till, fast tog bara vad som var hemma så inget mer avancerat än vanlig sallad med tomat och gurka. Fullkorns ris, kycklingkorv och 4 % grädde gör rätten lite nyttigare.
Nu ska jag ut och gå en runda, kanske blir nån film ikväll!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Middags dax!

2010-03-24 @ 18:05:21

Har precis sett på The Hills, gammalt avsnitt men ändå! Var längesen jag såg på det, följde programmet rätt slaviskt när det började som orange country. Blev sugen på att hooka upp en box eller nåt.. nån som vet om det finns? Är ju suveränt när man jobbar nätter.

Nu ska jag ställa mig och laga lite mat, blir kyckling korv och lite coritzo.. nån slags korvstroganoff.

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fräscha naglar!

2010-03-24 @ 15:41:10

img_6807 (MMS)

Fräscha naglar!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ons.

2010-03-24 @ 08:01:28

Jag tycker veckan springer i väg.. snart är det söndag :D

Idag är en såndär lugn dag, skönt! Inga måsten. Så jag tänkte ordna ett möte med yrkesvägledare tills jag är tillbaka, boka besiktnings tid, räkna ihop räkningar, göra vid mina naglar (som jag borde gjort för 2 månader sen) och lite annat smått och gott. Det är väl skönt när man kan göra saker när man vill och inte ha tider.. det är slappigt och skönt! :)
Men jag börjar dagen med ett träningspass!
Ha en skön dag!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kvällen är kommen.

2010-03-23 @ 22:05:24

Fläskfilé och kantarell gryta med ris, det var vad det bjöds på hemma hos pappi idag, riktigt gottit. Men ska jag vara helt ärlig ska det bli rätt skönt att äta hemma imorgon.. var några dagar sen.

Har jätte ont i nedre delen av ryggen.. phu, känns som att jag ska gå av på mitten och lägg på malande värk från ljumskarna ner till knäna = värsta mensvärken!! Jag kanske får sån här värk 2 ggr per år, men när den väl kommer är det fruktansvärt! Önskar jag hade en mikrovågsugn så jag hade kunnat värma min riskudde och lagt över benen samtidigt som jag ligger på spikmattan... JA TACK! Men jag får nöja mig med det sist nämnda.
Bakade cup cakes innan, som jag hade med till paps (lämnade även några till systrafamiljen och till mammi) Blev vanilj smak med en chokladmousse fyllning. Väldigt mäktiga, och nästa gång tar jag mjökchoklad till moussen.
Sov gott fina människor!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Är med i tävling!

2010-03-23 @ 13:08:51

TÄVLING TÄVLING TÄVLING

http://minervacakes.blogg.se/2010/march/tavling.html#comment
Nu är jag med och tävlar om detta fina sprits-paket från Wiltons! Håll tummarna för mig :) Och gå gärna in på bagerskan / minervacakes för att bli inspirerade!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Värderingar

2010-03-23 @ 11:21:28

I går blev det ett samtalsämne som jag gillar; hur vi värderar & prioriterar saker.

När man tar upp riktiga "fall" så är det rätt roligt och se hur olika vi verkligen är, även om man kommer från samma bakgrund. Vilka olika mål vi har med livet, undrar om mina mål hade sett annorlunda ut om jag hade träffade min mr right tidigare? När vi träffades så visste jag redan vad jag har för mål (iallafall delvis, naturligtvis skapar man nya genom hela livet), dom målen hade jag satt genom tidigare erfarenheter och drömmar.
Jag tycker det är jätte viktigt att man tänker på sig själv, och inte glömmer bort sina "mål & drömmar" bara för att livssituationen ändras, som den kan göra genom många saker tex. sjukdom, ändrade familjeförhållande, jobb osv. Jag tycker det är skönt att dela många av mina "prioriteringar" med någon, har inte alltid varit så. Men fick jag ju lev upp mina drömmar själv, det är där man måste vara stark, även om det bara gäller att sätta upp en gardinstång... "bbaaa.. hur f*n ska detta gå till, jag kan inte borra etc. den och den kan inte hjälpa mig..." nähä.. men pröva.. då får där ju bli ett extra hål i vägen, men nästa gång det ska göras blir det bra! Och det är inte alltid där finns nån som kan bolla med dig i viktiga frågor och beslut; Ta fram papper och penna, fördelar - nackdelar osv. Ingen är bättre på att nå slut målet än du själv, för det är ju ändå trots allt du som ska trava vägen dit!?
Men som sagt, jag är väldigt tacksam att vi har funnit varandra och delar många mål, men glöm inte ditt eget jag och dina egna drömmar, lev ditt liv, men var inte rädd för att släppa in andra att dela det med.
Nu är det sen frukost time :)

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

Buenos días!

2010-03-23 @ 08:28:13

Lånade lite fakta böcker och ett lexikon igår, så nu ska jag lära mig spanska på 6 dagar..hahaha..nä, men dom viktigaste sakerna fraserna är faktiskt bra att veta (för mig är det då; var är toaletten ;) Hay bano particular? = finns det egen toalett? haha.. japp viktigt viktigt ;)  Vi har sagt att till avresa ska vi kunna presentera oss, berätta var vi kommer ifrån och lite annat smått, kommer gå skit bra.

Jag tycker att det är roligt att veta lite fakta om kulturen innan man beger sig iväg, eftersom man säkert stöter på konstiga situationer där man inte förstår varför dom handlar som dom gör, men är man lite påläst är där oftast mindre frågetecken. Tycker man ska göra det av ren respekt. Och sen är det ju roligt att veta :)
Snart blir det iväg och träna, ska bli himla skönt!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag kväll

2010-03-22 @ 10:19:50

Efter en riktigt god middag hos svärföräldrarna, grekiska biffar, klyftpotatis och tzatziki, kom vi hem. Hur vill man helst tillbringa sin söndag kväll? Tända ljus, ett glas vin, en bra film eller kanske en spel... NÄ.. så roligt ska vi inte ha det.. det blev att ränsa avlopp i köket och handsfatet på toaletten.. JIPPI!! 22.30 var vi färdiga med stinkande lukt, äckliga klumpar osv... brr... jag tycker inte många saker är äckligt men detta slår det mesta.

Idag är det ytterligare en bjudning att gå på, ska bli trevligt. Funderar på att baka en mandeltårta att ha med..?

Blir även en tvätt omgång för kläder som ska med på resan...iihhh... börjar verkligen få fjärliar i magen. I går kopierade vi alla viktiga papper och pass, kan ju vara bra att ha eftersom det är HÖG brottslighet i första landet vi ska trekka igenom.

Hoppas alla har en bra start på veckan!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Är tvungen och se om det fungerar att skic...

2010-03-21 @ 13:20:55

Är tvungen och se om det fungerar att skicka inlägg till bloggen genom iphonen, det verkar som att det går, iallafall gick det med bilden :)

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mobilbloggning

2010-03-21 @ 11:44:56

img_0100 (MMS)

Försöker lägga in en mobilbild direkt från telefonen och det funkade ju :) Så här fina blev pannkakorna, banan och honung som tillbehör, tyckte dock dom blv lite torra. Men ska det vara riktigt amerikanska pannkakor så ska ma ju helts ha smält smör till också men det kändes aldeles för flottigt för min del.

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

En vecka

2010-03-21 @ 08:48:39

En vecka kvar tills vi åker!!! Yeahhhh!!! Fy satan vad roligt det ska bli, hoppas flygresan går relativt snabbt. I går blev reseapoteket färdigt, en hel näsessär ... ja det är lika bra att ha tillräckligt med "tillfrisknings" saker :) saker som få följa med är; 
*Panodil
*Vätskeersättning
*Desivon
*Plåster
*Dalacin
*Insektsmedel
*Trevis
*Kylbalsam
*Alsolgel
*Nässprej
*Hydrokortison
*Zyx
*Ciproxin
*Gasbinda
*Desinficerade våtservetter
*Anti
*Handsprit
*Puritabs
*Förstahjälpen förband
Ska försöka få tag i kåvepenin idag med :) tror det var allt, min kära mr. blev lite häpen när han såg alla desinficerade våtservetter..hihi.. finns i handbagaget, "mini apoteket" och ska försöka få ner några i den stora resväskan också, han håller på att få tuppjuck, vill att vi ska ha så minimal packning som möjligt, men jag menar dom tar ju inte så stor plats... jag ska nog få ner  fler ;)







Igår var rena slappe dagen, tror min kropp behövde det, efter att ha jobbat natt. Det blir en sån omställning för kroppen och när det bara är 2 nätter så hinner inte den inte med. För lite sömn gör jätte mycket. (speciellt för mig som har sovrutiner 22.00-7.30 hihi) Det är verkligen inte fel att ha det, jag märker direkt skillnad när jag får sova ordentligt.
Ska snart hem till min fina mammi, göra en brak frukost med amerikanska pannkakor, ägg, bullar, frukt, jucie och kaffe.
Ha en skön söndag!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Slappe lördag.

2010-03-20 @ 15:54:34

Känner mig inte helt ok idag, började igår när jag vaknade. Magknip imellanåt, yr, febrig ja, allmänt dålig. Så nu blir det stor kudde i soffan med lite bra film och varma mackor, eftermiddags mys!

Hoppas ni mår bättre!
Kram

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Godaste pasta cabonaran

2010-03-18 @ 23:07:30

I dag blev det pasta cabonara här hemma. Riktigt god sådan, och rätten såg väldigt inbjudande ut på tallriken ( haha.. Kan man säga så!?) synd jag inte tog en bild! 4port. 2 paket bacon (alternativ kalkonbacon) 5dl 4% matlagningsgrädde Ett knippe broccoli 1 vitlökskklyfta 1/2 kyckling buljong 4port. Pasta (helst fullkorn) Klipp baconen i 2 cm bitar, stek på relativt hög värme (ska dock inte bli knapperstekt). Pressa ner vitlöken och låt den steka med. Tillsätt grädden och buljongen. Små koka och smaksätt med svartpeppar och cayennpeppar. Koka pastan enligt anvisning och glöm inte att tillsätta salt i vattnet. 5 min innan pastan är färdig; lägg ner dom avskölda brocollibuketerna i bacon såsen. Servera med färska tomater! Enkelt men super gott! Bon appetit!

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

Livet på en pinne

2010-03-17 @ 23:33:14

Cirkulä- / linjär-livslinje. I väst världen är det linjär som "gäller" (mer eller mindre) & för utveckling är kanske detta det bäst!? (enligt högre vetare) pskykiskt kanske det är hälsosammare med cirkulär, eftersom många stress symptom och sjukdomar försvinner, men istället står man ofta kvar på busshållplatsen och inväntar nästa buss... = många möjligheter i livet passeras och vi "tar det i morgon / måndag". Min "pinne" kommer innehålla och har innehållit saker jag verkligen vill göra / velat gjort, vägar jag har viljat vara annorlunda men medfört en lärdom, lärdomar som medfört möjligheter, lycka & sorg, ett trapp steg bak för att kunna ta 2 upp, kärlek, tårar som fälts för att kunna se klarare, listan kan göras lång! Att hitta ett välbefinnande i sig själv, en stabil själ som såklart har upp och ner gångar är ett stort mål, där jag kan säga att jag är högt gången, men har svårt att tro att man blir "helt klar". När man tänker på det är det rätt roligt hur vi värderar våra val olika, mitt, vårt, deras. Det finns ingen rätt "väg", (hade varit rätt tråkigt isåfall). I mitt fall; jag hoppar på bussen så får vi se vad den lär mig, kanske bytar jag på vägen om den är tråkig eller passagerarna är otrevliga, kanske tar jag med nån, kanske får bussen punktering och jag får kanske vänta en vecka på nästa.. Men vad gör det när min själ är så trygg i mig?! Ta vara på dig själv och dom du älskar!

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

21:00

2010-03-16 @ 21:08:15

Middagen hos pappi var intressant ikväll, blev kyckling gryta med banan, mango chutney, äpplen, morötter & curry, jätte gott!! Jag måste verkligen blanda i mer frukt i maten, sååå gott!

Dagen på jobb gick snabbt, kanske för att solen har skinet eller bara för att jag är så glad inombords, tacksam & lycklig! Igentligen ska man inte vilja att dagen alltid går snabbt på jobb... där måste jag definitivt ändra inställning. Det är ändå på jobbet man tillbringar ca 40 timmar i veckan och det utgör ju en rätt stor del av ens vardag... hmm.. det där tåls att tänka på lite extra, men det tar vi stora tag i efter semestern ;)
Innan säng dax blir det spikmattan idag, alla ni som inte prövat spikmatta: DO IT!! Har så många bra effekter (iallafall på mig) man blir så avkopplad, känner sig ordentligt utvilad på morgonen, tillfällig värk försvinner, ingen mer stress, och tror tillochmed att det hjälper lite mot min "ballong mage" som verkar komma allt oftare på kvällarna nu mera, så det blir skärpning och mer användning av den!
Sov gott sötisar!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

solros & tranbärsbröd

2010-03-16 @ 11:35:20

Blev som sagt riktigt nöjd med brödet i går, super enkelt att göra och gott!

50g jäst
50g smör
5 dl vatten
14 dl vetemjöl special
en näve solros frön
1 näve torkade tranbär
1 tsk brödkryddor
1 msk mald fänkkål
2 tsk salt
smält smöret, tillsätt vattnet och kryddorna. Smula jästen i en bunke och tillsätt lite av den fingervarma vätskan, lös upp jästen och häll sedan i resten av vätskan. Tillsätt mjölet (lämna 1 dl kvar till utbakning), lite i taget och arbeta till en smidigt deg 5 min i maskin eller 10 min för hand. Låt jäsa ca 30 min till dubbel st. Sätt ugnen på 200 grader (om man har en trög ugn som jag, annars 175 grader :) Dela degen i 2 delar och arbeta den smidig på bakbord, forma till 2 bröd och låt sedan jäsa ytterligare ca 30 min. Dekorera ev. brödet och sen in i ugnen ca 25 min!
Blir rätt sött bröd, men jag gillar ju söta saker ;)

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag.

2010-03-16 @ 08:05:44

Godmorgon!

Ska göra mig lite frukost sen iväg och träna, vilken start på dagen!
Cup cakesen igår blev goda, själva bottnen då, marängen blev helt misslyckad, fick inte sockerkristallerna att smälta så det blev inte gott alls, smeten blev godast, chokladsmeten då :) Men dom blev faktiskt väldigt söta, bilder kommer senare.
Brödet däremot blev JÄTTE GOTT! Körde iväg till söt syster med ett av bröden, sist dom bakade så fick jag ett av dom :) hihi lite kul!
Hoppas ni har en bra start, nu ska jag iväg och svettas!
Ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bakdag!

2010-03-15 @ 14:33:54

Härliga vårkänslor! Solen skiner och man känner att våren inte är långt borta. Efter lite sov morgon och en stadig frukost blev det ett träningspass, känns skönt!

I dag hade jag tänkt ge mig på Leilas Hi-Hat cupcakes, blir kanske lite ändringar i receptet, men dom kommer garanterad bli mumsiga!!
Blir också ett bröd till kvällens middag; feta & soltorkade tomat biffar med stor sallad.
Så det är bara för mig att sätta på ugnen!
Hoppas ni har en bra start på veckan!
ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

sista dagen i veckan.

2010-03-14 @ 06:37:55

Idag har vi söndag! Efter idag har jag avverkat 7 dagars arbete, skönt att veta att man är ledig i morgon. Är ledig några timmar mitt på dagen idag, och då ska vi på resmässa på Hilton, ska bli intressant. Hoppas där finns lite information om dom länder vi ska till, så man har lite broschyrer att bläddra i.

Igår efter jobb var jag i trelleborg, skräp mat vin & nya ansikten, en trevlig kväll, var rädd att jag skulle känna mig trött nu på morgonen men det är helt okej.
Idag är det 2 veckor tills vi anländer i Amsterdam, där ska vi sova en natt på fint hotel med brakfrukost (hoppas jag ;) så man är laddad inför X antal timmar på flyg mot Central Amerika.. wiiieee... fjärilarna i magen har börjat komma.
Om ett par veckor kommer jag vara här!!!
Ha en skön söndag alles!
Ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

Happy birthday!

2010-03-12 @ 10:01:50

Idag fyller min underbara pappi år, tyvärr så jobbar jag nästan hela dagen så vi ska fira det nästa vecka på Rose Garden Supreme i Malmö, helt fantastisk asiatisk buffé!  Jag och Mr. var där för någon månad sedan och åt tills vi nästan somnade. Men vi skulle på bio efteråt så vi fick snällt hålla oss i vaket tillstånd :) Fast efter en middag där på några timmar så rekommenderar jag soffläge! Tänkte dock att jag skulle gå ner och köpa en liten bakelse (hade jag haft tid hade jag naturligtvis bakat) och lämna till paps på vägen till jobb, ge en kram & önska en bra dag! (lite trevligare än ett sms)

Ha en skön fredag & mys med era närmsta!
Ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sköna vardag kväll

2010-03-11 @ 19:55:20

Lägenheten är städad, mr. nyduschad, tvättmaskinen i full fart, halv 8 hos mig är på tv följt av: Du är vad du äter, och senare är det en rätt rolig film på tv 6; Här med förklarar jag er Chuck & Larry. Mysig vardag! Ska försöka skriva ner lite needs till resan också... på söndag är det 2 veckor tills vi åker!!! Jag längtar!!!
Nu ska jag luta mig mot mr.s axel och fortsätta kvällen.
Bjuder på en bild ;)
Hoppas ni har en skön kväll!
Ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Seans

2010-03-11 @ 13:06:52

Så, nu fick jag en riktig stavning på det, SEANS, var på det igår. Det innebär att ett medium kommer hem (idetta fall) till en, och man är en grupp människor. Mediumet får kontakt med ens anhöriga/vänner/nån slags relation till dig som har passerat till den andra sidan. Men inte bara, är där ingen från "andra sidan" som tar kontakt med dig kan mediumet "se" endast dig också. Jag var fruktansvärt nervös i början, blev varm i hela kroppen, kände mig yr och svettades ... Ja fråga mig inte varför. Men iallafall, igår var där 2 medium dom turades om, efter att den ena hade kontakt med ens anhörig m.m. Så tog den andra en ny osv. "hon" kom till min mamma och började berätta lite saker, också peka hon på MIG.. "dig känner jag också igen" citerade mediumet. (hade jag inte handsvett innan så tänk er dessa blöta nävar nu). Hon sa lite saker som jag verkligen inte delat med någon, saker som jag bara har "rustat" av mig. "du behöver inte vara rädd, ingen ska göra dig illa. Och det är helt okej att sova med lampan tänd, det gör jag också ibland när jag inte vill bli störd." citerat av mediumet. Brrr... Tur jag inte sov ensam inatt :) behöver ju inte gå in på detaljer. Sammanfattningen av kvällen; intressant, tårar, skratt, mystik & handsvett. Ciao!!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ons.

2010-03-10 @ 08:15:33

Sitter här med mitt nykokta kaffe, apelsinjucie med mivi total plus i och en osötat kalkon macka. Snart redo att bege mig iväg till gymmet, idag blir det mycket konditions träning och magen, härligt.

Efter jobb ska jag träffa min mammi, vi ska äta middag sen iväg till Bara för att gå på ett sience (vet inte riktigt om det stavas så) det ska bli intressant. Innebär att det är ett medium som sitter i rummet och vi (10 st). Hon berättar om vad hon "känner" osv. Berättar mer om det efteråt.
Filmen igår ville inte mina ögon se färdigt, trötter. Men det jag såg, kanske halva, var ganska bra. Men som sagt inget att jämföra med boken.
Ha en härlig dag!
Ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helgen.

2010-03-09 @ 20:59:34

Helgen som gått har varit kämpe great!! I fredags spenderade jag och mr. eftermiddagen i Lund, strossade runt och prövade lite kläder, några fick åka med hem. När jag kom hem blev det ett glas vin och musik medans jag gjorde mig iordning inför kvällen. Träffade upp det gamla tjejgänget och hade en riktigt rolig kväll med god mat, musik & en massa zorbadans.

Lördagen fick ta sin smäll från all alkohol..buhu.. att man inte lär sig. Blev tacokväll och en massa uppdatering hos sötsyster, mysigt!
Började söndagen med ett svettigt träningspass. Små fix här hemma innan C. hämta upp mig för att bege hos till trelleborg för en fika. Var kul att träffa familjen R./H.
På kvällen lagade vi fläskfilé, späckad med vitlök, stor sallad och kulpotatis i ugnen, mums!
Skön och rolig helg!
Nu ska jag titta på Paulo Coelho's film, "Veronika bestämmer sig för att dö", har läst boken för längesen, är dock en himla bra bok så jag förväntar mig kanske inte för mycket av filmen.
ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

mumma!!!

2010-03-09 @ 12:33:49

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Morning!

2010-03-05 @ 06:12:30

Så var det veckans sista arbetsdag, SKÖNT! Ikväll blir det vining  & dinning med det gamla gänget, ska bli hur kul som helst. Men jag har verkligen inget att ha på mig.... det innebär shopping! :D så efter jobb blir det lite mysiga timmar i Lund.

Vi tittade på klipp från dykningar i Belize reef igår... spännande..hihi.. åh jag kommer va ett nervrak när jag ska i vattnet.. måste utmana mig själv! Chansen finns att vi kan simma med valhajar.. världens största däggdjur.. undrar hur min min kommer se ut när han (valhajen) & jag kommer träffas där i det helt klara vattnet.
Ha en super fredag!
Ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Pigg & vaken

2010-03-04 @ 06:10:55

Klockan är nu 6.00, jag är ny duschad och redo för ännu en ny dag! Blev en morgon shot med psylliumfrön till frukosten, då kommer magen igång! (Tur jag har en ensam tur få fm hihihi)

Igår hade jag lyxen att somna till kittel på ryggen..åhhh.. finns inte många saker som slår det :) me like. Är väldigt tacksam att jag har en sådan fin mr. som gör min vardag mysigare :) *kärlek*

Ikväll blir det mer ingående planering av vår resa till central amerika, ska bli kul. Jag har redan packat halva resväskan i mitt huvud.. men tror inte den listan kommer hålla med en ryggsäck ;) jag får tänka om.
Du kan inte älska någon annan, före du älskar dig själv!
ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vad tänker jag på...

2010-03-03 @ 21:47:12

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

SOL

2010-03-03 @ 12:11:09

Vilket härligt väder idag! Ut med er och njut av solen :) När man har mycket att göra.. Hur kommer det sig att det är då man tänker som mest!? Ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (3) Trackbacks ()

Kvälls ro.

2010-03-02 @ 21:34:10

Dagen har kommit till sitt slut.. ganska skönt faktiskt. Sitter med ansiktet indränkt med peeling off mask som snart ska dras av :) det är en sån härlig känsla när man drar av masken.. all smuts dras med och kvar lämnas en strålande hy (bättre iallafall ;) Idag blev det pasta cabonara hos paps, det var daijligt! Efterrätt: köbe kladdkaka med helt för hårt vispad grädde till :) jag gillar hemma gjord bättre! (& både han och lillebror gillade hallon muffinsen = me happyface) Som sagt, imorgon är det 14 timmars jobb och jag hoppas det blir en rolig, givande dag :) direkt när jag kommer hem ska jag lägga mig på spikmattan 30 min sen snabb dusch och god natt saga :) snacka om planering... haha.. Sov gott alles.. imorgon är en ny dag! ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Energi

2010-03-02 @ 15:52:44

Vaknade tidigt och hade gott om tid att göra mig iordning, skönt! Hade energi som alltid.. Men all energin försvann ganska snabbt :( önskar jag hade min ambitösa mr.s energi idag.. Men antar att vissa dagar suger mer energi än andra.. Fast dom dagarna har kommit tätare på sistone.. Tur man inte blir bitter ( som många andra blir) Ikväll är det middag hos min älskade pappa! Han ska även få smaka mina hallon muffins som blev super goda! Och när jag kommer hem ska jag lägga en ansiktsmask så man känner sig lite fräschare i denna trista väderlek... Kanske piggare det upp motivationen till en 14 timmars arbetsdag i morgon :) Hoppas ni har mycket energi idag!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

James Bond

2010-03-01 @ 21:29:48

James Bond.. inget för mig..haha.. Såg en otroligt mysig film igår (enligt mig mysig, andra kanske dryg) Julie & Julia med Merlyn Streep! Älskar alla filmer hon är med i.. såg nyligen "It's Complicated" på bio, där hon var med också.. riktigt mys film, kanske lite mycket "vuxen" humör.. men va fan detta året räknas ju inte jag som ungdom längre... suck.. eller inte.. man gör det till vad man vill. Nu ska jag ställa mig och göra lite hallonmuffins :) James Bond suger så det blir baking time!! ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()