Annie Mat Bak Vardag

Edge of darkness

2010-06-24 @ 21:35:43

Efter en super god middag ska kvällen fortsätta med filmen Edge of darkness med Mel Gibson... Verkar skit bra! Blir lite annanas med mums mums! Hoppas ni har en bra sommar kväll!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

4-dagars ledighet!

2010-06-24 @ 18:29:02

Japp, gud vad skönt med lite ledighet! Och idag började den perfekt med en power walk för att sedan hämta upp mr. Vi åkte till stranden och åt lunch och myste i solen, härligt!! Trots denna slappa dag har tvätten lyckats försvinna ren in i garderoberna, lycka :)

Imorgon är det midsommar, och innan vi körde hem idag körde vi inom lite affärer och jag hittade en söt enkel klänning tills i morgon. Olivgrön och ett ljusare grönt skärp blev det också. Kommer nog bli fint!
Nu ska jag ta en lång dusch och sedan blir det stor kyckling sallad med melon till middag, love it!
*får ta och skärpa mig med skrivandet*

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Oj, det var längesedan.

2010-06-09 @ 08:33:50

Sitter och väntar på att tiden ska gå... ett viktigt beslut kan tas idag. Men måste vara realistisk och inte ta ut något i förskott. Så mer tänker jag inte skriva :)

Förra helgen var riktigt härlig, fast det var jobbe helg. På fredag kvällen blev det grillning med grannarna, en massa skratt och vin! På lördag kvällen packade vi filt och mat och begav oss till Limhamns fälten för kubb spel och grillning, riktigt trevligt! Håller tummarna för att vädret ska bli super även denna helgen, då man är ledig.
Lillebror tar studenten på fredag! :) Är så glad och stolt för/över honom. Jag och stora syster var och fixade med presenter i förgår, var längesedan vi tillbringade en heldag tillsammans! mysigt!
Bahaa... det snurrar i mitt huvud, är lite nervös, och måste verkligen hoppa in i duschen nu!
Ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tidigt!

2010-06-03 @ 05:57:48

Sitter och dricker mitt morgon kaffe, kl. ringde 5:00. Tidig jobbe dag, men vad gör det när man vet att man slutar 13:00 :) skönare att ha hela eftermiddagen och kvällen ledig.. och jag är trots allt en morgon människa.

I går var det kanon fint väder och efter träningen myste jag hemma hos syster i solen. Hon bjöd på nyttig smooties som var super god! Min syster är den sötaste systern i världen! Hoppas på många mysiga grillkvällar där hemma i sommar.
Senare träffade jag C. som bjöd på kaffe och en massa svaller ;) stora tösen tar examen nästa vecka, yeah!! Så duktig hon är som har kämpat med skolan, jobb, trotsig 6-åring och hårig hund så länge! Nu ska det njutas lite också!
Mr. firade sin sista dag i skolan för den här terminen och jag lagade middag själv, rätt skönt ibland. Drömde mig bort till Kenya, Zanzibar, Papua Nya Guinea, Zambia, och till ett hus ute på landet :) I can't just get enougt!
Ha en härlig dag!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Good morning!

2010-06-02 @ 08:13:51

Idag är det andra bullar! Ska snart bege mig ut och träna, SKÖNT! Igår blev det inte mycket gjort så det får hända lite mer saker idag. Gick bara runt i mina mjukisar hela dagen, duschade inte förrens vid halv 5.. :S sen blev det middag hos min kära far. Alltid lika trevligt.

Solen är framme än så länge och förhoppningsvis är den här för att stanna. Kanske kan man sola lite hos söt syster, och passa på att klämma lite på hennes mage :) bullen är ju snart färdig bakad :D
Ha en bra dag!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sega Tisdag.

2010-06-01 @ 12:07:57

Vaknade upp 11:00 med huvudvärk och fortfarande trött. Regnet öser ner och jag är inte motiverad till något! Så idag blir det en hemma dag, lite små fix med grejer och tvätt. Kanske blir det en film mitt på dagen (hatar egentligen att bara slöa, och blir lätt rastlös. Men idag orkar jag inget annat)

Igår var jag i Tyskland, mycket trevligt! Köpte några nya vin sorter, bla. ett rosé och ett rött vin från Viala. Verkade goda! Rosé vinet ska ha en smak av jordgubb och hallon, och det röda av jordgubb och "hetta". Vi får väl se.
Blev en heldel andra också, men naturligtvis slank det med ett Chillout Rosé aswell :) love it!
Nu ska jag kolla runt lite resor, mest för skojs skull :)
ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()