Annie Mat Bak Vardag

Skolstart!

2010-08-17 @ 10:36:09

Japp! Då har jag hämtat all praktisk information inför skolan, gutt! hihi jag tycker faktiskt det ska bli himla kul att börja skolan igen :) Mer kul att ha det som ett litet sido projekt än att det ska vara på heltid. Så man kanske skulle ta och handla lite fina block och pennor.. det är väl så man gör när man börjar skolan :D haha! Helgen var jätte mysig, mycket kärlek! Dom hade en himla tur med vädret, hade varit grått och mulet hela dagen men framåt eftermiddagen sprack det upp och solen sken som aldrig förr! Underbart! Blev ingen ridning på söndagen, jag och mr. bestämde oss för att komma iväg i tid istället, tidig morgon för oss båda i går ju. Nu är det endast 2 jobb dagar kvar! Yea!! Sen är det lite ledighet som gäller. Nä nu ska jag ringa Cimber och beställa till lite bagage till Rom :) ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Don't you worry but a thing!

2010-08-13 @ 07:45:46

Igår träffades jag, en fin vän och våra mödrar. Åt en super god middag och drack gott vin, trevligt! Man kan inte bestämma eller ta på sig någon annans snesteg. PUNKT idag ska jag och Mr. ut på en liten roadtrip, mysigt! Destinationen är Mariestad. Ska bli himla trevligt och träffa kusiner och all annan släkt! Var längesen jag var där uppe och kan sakna det. Otroligt vackert natur! Förr åkte familjen upp minst en gång om året, men sen blev man "tonåring" och då blev det resa dit med kompisar, naiva som vi var och släppte på dom flesta gränser! I morgon är det bröllop på menyn och lördag blir det antagligen en rid tur. Ska bli kul att se Mr. hihi.. dessa hästarna går ju inte att jämföra med "små" islandshästar. Foto kommer att komma! Fax att fylla på tanken med kaffe! Ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

När allt är som man vill..

2010-08-08 @ 22:15:07

... är det då man blir skakig i bena och funderar & analyserar 10 gånger extra? (jäkla tänkar människa) Varför är det svårt att tillåta sig att glädjas och bara njuta av att ha allt som man vill? Blir vi någonsin nöjda? När där inte finns några fel, är det meningen att vi ska hitta nåt fel då? Varför blir man rädd när allt är så bra? Tänk vad skönt det hade varit om man bara hade kunnat trycka på en knapp och få alla svaren man inte själv kan besvara. Kanske lite tråkigt men i vissa situationer hade det varit guld värt! Var tvungen att få it mig stora tankar i små ord! Kaffet är på och jag sitter på sista passet, yeah!! Efter imorgon är jag fan ta mig "fit for fight" igen!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sista timmen

2010-08-08 @ 06:43:36

Nu är det endast 1 timme kvar tills jag ska krypa ner under täcket!! Har endast sovit 4 timmar på 2 dygn så jag ser framemot det ALOT! Mycket saker hinner snurra i huvudet på 10 timmar när man inte snackar med någon, men ändå känns det som att jag är helt tom på ord.. Konstigt! Längtar tills på måndag då jag går av sista natt passet.. Åhhh så skönt!! Tänkte jag skulle skriva ner lite del mål som jag har i höst, ska verkligen försöka följa dom sten hårt (fast med belöningar.. hihi) kanske delar med mig av några här.. Men inte ännu :) Åh tänk alla som ska gå upp snart, ha en mysig söndags frukost! Om jag skulle varit ledig och haft hus skulle jag pysslat i min trädgård, förbereda den inför hösten hihi så kul det skulle varit! Ha en skön söndag!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

En bruten vänskap to come..

2010-08-06 @ 09:56:51

Kan man förbereda sig för att avsluta ett "förhållande" man haft i 13 år? Dagen kommer att komma men jag vet inte hur jag ska förbereda mig eller om jag kan göra det överhuvud taget..? Jag vill inte ha en ersättare (inte i samma anda iallafall) men tom rummet och tiden som blir måste (det tuffaste med det hela)  jag kunna hantera på rätt sätt så jag inte bestämmer ett nytt möte. Jag vet att där är några som skrattar och tänker "MISSLYCKAS" men jag har ju aldrig brutit kontakten innan så det ska ju bli intressant hur denna "ensamma väg" kommer bli. Förhoppningsvis full av positiva saker :) finns inget annat det kan resultera i. Kanske blir det enklast om jag sätter upp små mål och belöningar? Eller skaffar mig en ny sysselsättning som tar upp tiden som skulle inneburit ett möte med min fiende? How ever... time will tell! Och just nu räknar jag bara dagarna till jag ska ha semester!

Ska bli så himla kul att åka till Rom! På listan står blandannat:
* Colosseum
* Vatikanstaten
* Spanska trappan
* Pantheon
* Fontana di Trevi
* Via Sannio
* Euroma 2
Och naturligtvis kommer det vara olika kyrkor.. vi bor inte så långt ifrån en kyrka som är helgad jungfru Maria ... grundades år 432 ojoj så intressand :) Mr. vi kommer få ont i fötterna ;)
ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ny bakta ciabatta bröd, passar perfekt til...

2010-08-05 @ 17:45:24

img_6807 (MMS)

Ny bakta ciabatta bröd, passar perfekt till lasagnen i kväll!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

zombie week

2010-08-05 @ 10:12:50

jobba natt veckan. buhu.. så trist och osocialt. men men nu är det bara 30 timmar kvar av 50, och är ju ledig idag så det ska nog gå bra!

Igår passade vi på att grilla, yummie! Tillbehör: klyftpotatis, tzatziki, sallad och beasås. Man får passa på att utnyttja väder så länge det går, tror inte det dröjer länge tills hösten är här.. jag tycker redan det börjar bli kallare :(
Men jag har solen i sinnet och ett möte med den i slutet av månaden :) blir en lång weekend till Rom! Åhh vad jag ser framemot det, tänk så mycket historia! (och shopping :) gott vin och en MASSA PASTA!! Men som alltid är sällskapet det bästa <3
Hittade en klänning till bröllopet :)  me like!
Ha en skön dag!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sköna helgen

2010-08-02 @ 10:30:24

Vilken underbar helg det har varit.

I fredags åkte vi till Veijbystrand, till svärföräldrarnas stuga. Där har vi blivit ompysslade med god mat och vin. Vi sov i en liten egen stuga som ligger på tomten, super mysigt! På lördagen åkte vi runt på en massa olika loppisar, hittade inget fynd :( hade velat ha en gammal byrå, som jag hade kunnat vit lasera :) me like! Spelade kort i solen och mysfaktorn var hög!
Söndagen började med ett lätt träningspass, längesen... Sen var det dax för klännings jakt! Ska ju på bröllop nästa helg, men hittade ingen som jag ville ha... buhu.. Så tror jag får ta en runda till en affär i trelleborg där jag vet dom har massa söta klänningar.
Min fina mamma har precis varit här och tagit en koppkaffe och vi utbyte våra helger för varandra.
Nu kallar en full diskbänk på mig... ska sätta på lite Foo Fighters.. yea.. är lite roligare och diska då!
Ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()