Annie Mat Bak Vardag

Flores, Peten

2010-04-05 @ 01:40:21

Just nu befinner vi oss i Flores i Guatemala.

1/4: Vi star och vantar pa att bli hamtade av buss som ska ta oss till Lanquin, men den guatemalska tiden och hanvisningen ar inte som hemma.. cirkulartidslinje...... Sa vi akte 14 istallet for 8.00. Efter 6-7 timmars buss fard med livet som insats blir vi avslappta mitt i djunglen i den lilla byn. Har vi inte varit utlamnade innan ar vi verkligen det nu. INGEN kan engelska har, inte pa hotellet. Men vi forstod snart att vattnet inte fungerade hela tiden (efter sa lang bussresa och kvavd miljo vill man ta en dusch)

2/4: Dagen tillbringade vi i national parken samec champey! Otroligt vacker natur och vralande apor i traden. Vattenfall fran bergen. Ett foto kan aldrig beskriva vad som har skadats.

3/4: Tidigt avgang till Flores, ca 7 timmars bussresa. Svettigt, men inte lika skumpigt. Vi bor pa en liten o i sjon Peten :) Idag har vi varit och tittat pa Tikal ruinerna, (rosternas stad) Helt fantastiskt!!! En vacker upplevelse med mycket historia. Krokodil, apor, spindlar och en massa fargglada faglar fick vi aven beskada.

I morgon aker vi over gransen till Belize, for att sedan ta baten till Cape Caulker. Dar ska vi tillbringa 2 natter pa vita strander och ett stort djurliv!

Ciao!!

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Anonym

Hej på er underbart att ni skriver när ni kan.

Här hemma är allt bara bra.

Det låter helt otroligt härligt spännande och farligt puuu ojo vilka uppleverser ni får.hoppas det här med alla djuren är ok ann.Det är väl nu ni ska sova i det fina hihi hotellet med dom små sprickorna.Blev lite oroliga här hemma med tanken på jordbävningen i Mexico men kollade upp det var inte där ni var.Ha det underbart båda två det vet jag att ni har KRAMIS till er MAMMSEN ps längtar tills ni skrivit igen

2010-04-05 @ 20:16:43


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback