Annie Mat Bak Vardag

tonight... I wanna see it in your eyes..

2009-09-08 @ 14:20:07

Så ja.. då har man fått lite ordning i sin garderob.. kan säga att det BEHÖVDES!!! Var en runda i skogen på förmiddagen.. härligt.. riktigt skönt väder!! Fast jag längtar till hösten.. är så mysigt med tjocka tröjor, halsdukar, strumpbyxor och långa tunikor... mmm.. me like!

Ska hämta biljetter till My fair music och sen simma.. ska bli riktigt trevligt att gå på musikal, har bara varit på Hair så det ska bli kul!

Tisdag: middag med papi

Åhh.. vad jag är sugen på NY... hade varit riktigt kul.

Ha en skön vecka!

Ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (2) Trackbacks ()

Så jävla ball!

2009-09-07 @ 10:25:20

Japp, hade riktigt trevligt i lördags, god mat galna tjejer, musik och en jävla massa dans och konstiga uttryck. Tafsar du på mig vha!? Han ska jag sätta. Nu är det bara 20 kr kvar. Ska jag behöva släpa in dig!? JA... Du är fan ful. Näää.. vänta det är du inte alls. Kan jag få ditt nummer till min mamma? Får jag bjuda på ett glas vatten?


Åhhh...hahaha.. och C. ditt uppdrag är trots allt med på bild.. dock inte filmat hahaha...

tack för en super kväll!!!

Ciao!

 

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

vad är det du har i väskan..ehh..vha!?

2009-09-05 @ 16:31:40

hehe.. i kväll/natt/morgonbitti blir det galet! Allt är färdigt och skoja att det är skönt!! ingen stress tills mina girls kommer!

åhh..vad jag älskar denna fina gjej:
                                                                            

Ta det lite lugnt för mig också ikväll ;)

ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

gud vad jag förtjänar..

2009-09-04 @ 21:56:05

... flera timmars sömn.. har sovit 3 timmar av 48.. är sliten.. familjen och bästisen med familj varit här.. ätit middag och umgåtts... trevligt... känns som att jag har varit i en trans hela dagen.. varit uppe i varv som tusan för att hinna med saker och när sen gästerna kommer kan man knappt varva ner.. men det är ju jag själv som valt dag..eller hur!? Och vad blir det av när man stressar..?.. halv dan blåbärspaj... starkt kaffe..mohehe.. har inte lyckats med nåt bakverk denna veckan..? måste nog ta mig i kragen och bli en riktig bullmamma så det inte blir fler misslyckandes :)

Imorgon blir det dans på borden..yea... ska bli super trevligt! Ska dock hålla mig ifrån tequilan.. men ingen har sagt nåt om das mummel man..hehe...tycker att du ska dyka upp efter 7 snäckan ;) ska inte sitta hemma och smula kexet.. dra på strassen och kom till the hood! åhh.. röd vin i mina nya iittala glas.. loving!

I morgon ska jag även hämta min nya fina klocka...åhhh vad jag älskar den.. från pulsar och är SÅ GRYMT SNYGG!!! blir lite lata timmar hos K. under eftermiddagen och tror jag.. blir kanske en lång runda med hennes "dagbarn"

God natt

ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

närmre 30...phu..

2009-09-02 @ 10:46:43

Hell yea! Inget att pusta eller stöna för, idag blir jag 25!!!  närmre 30 är 20.. åker inte på ungdomsbiljett nästa år.. halvvägs till 50.. men åren hittentills har ju innehållet mer saker än många drömmer om och tänkas då framtiden :)

Skulle vara utvilad idag, tänkte jag.. men icke.. var inte isäng förrens halv 3 i natt men inte hjälpte det morgontuppen att sova länge.. får väl trötta ut mig genom att springa lite i skogen och handla present till lillebror som också fyller år i veckan.. han ska firas i dag och jag på hans födelsedag..hehe.. ja så är det när man jobbar.

Nä om man skulle....

ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

bzzz...bzzz..

2009-09-01 @ 07:46:11

En geting surrar runt i min lampa och jag sitter på helspänn och väntar på att han ska komma ut... det kommer bli en rejäl fight!

Läste färdigt Profeten, av Kahlil Gibran i går.. mja... inget att rekomendera men visst var där många fina liknelser med tankar/kärlek/livet osv i den. Blir nåt nytt inom kort.

Köpte bla. en riktigt söt klänning från Esprit i går.. åhhhh ME LIKE!

Någon berättade för mig hur jag skulle köra igår, "sväng höger här framme, glöm inte lägga dig i den andra filen, ÅH akta barnen där, amen HALLÅ..sakta in lite" AHHRR... hatar det.. vet inte varför såna små saker kan bli som en kokande kittel inom mig.. ganska onödigt.. men så tänkte jag efter 2 min och insåg att jag är likadan själv.. vill gärna berätta hur andra ska köra för att det ska bli en sån smidig väg som möjligt, hahaha... och fick det rakt i "snydan"... men varför är det så.. "kontroll" ens egna brister blir ens egen fiende... om man vet om ens egna brister är det ju inte det man söker hos nån annan.. fast jag har faktiskt blivit mycket bättre.. fanns en tid då jag blev försenad pga jag "måste bara" ta disken, oj glömt bädda sängen, jag kanske skulle ta ett varv med damsugaren, allt måste vara perfekt när man kommer hem, på den tiden fick jag höra "men kan vi inte ta det imorgon" jag skrattade rakt ut och tänkte "du gör ju inte det, så det blir min uppgift vilket fall som helst och JAG vill göra det NU, en halv timme sen men skit i det, mitt hem är ju helt perfekt när jag kommer hem i natt och jag kan vakna i lugn och ro utan stress. Nu skiter jag i om det står 2 tekoppar på diskbänken eller toasitsen är uppfälld.. nu är jag bara försenad pga av att dubbelkolla så jag har allt med..hahah..hade någon betätt sig så som jag gjorde hade jag blivit frustrerad och där är det igen.. ens egna brister blir ens fiende.

"Kärleken giver intet utom sig själv och tager intet utom sig själv. Kärleken äger intet och vill ej heller ägas, ty kärleken är nog för kärleken."

ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()