Annie Mat Bak Vardag

Längtar till fre.

2009-11-24 @ 18:22:27

Jag älskar att ha mycket att göra, få så mycket ut av dagen som möjligt. Även om det handlar att städa, tvätta och såna saker som är rätt tråkiga igentligen, men jag mår faktiskt bäst när jag får göra det. Tanken slog mig när jag tänkte på helgen.. jag och mr. ska till stuga och elda i brasa och massa tända ljus och bara rå om varandra... MYS!!! för en liten stund tänkte jag.. "hmm.. ja det är ju första advent på söndag och jag borde ju sätta upp adventsljusstakar m.m. (haha m.m. vem försöker jag lura.. så jävla mycket julsaker har jag inte ;) och så fortsatte jag tänka massa saker som jag inte behöver göra.. typ tvätta..städa.. putsa fönster..rensa garderoben.. men som måste göras nån dag.. hmm.. sen kom jag på att nää.. jag ska bara mysa i helgen inget sånt där göra saker det kan vänta... jag kan vara jävligt dålig på det.. typ jag vet en vardag så bestämde jag mig för att jag bara skulle slappa.. åh det kliade i kroppen när jag satt där i soffan (och då var kl 9 på morgonen).. och jag hade inga måsten sysslor hemma.. men nog kom jag på det.. eftersom jag inte hade nån tvätt ordnade jag det.. filtar..duschdraperi..matta..började stryka sängkläder..bakade bröd som jag sen lämnade till min mamma och syster..öhh.. ja sen på kvällen satt jag mig i soffan igen och det kändes så skönt.. " åh vad bra att jag fick gjort lite idag" psyko..

Men gud vad det ska bli mysigt i helgen, bara slappa och mysa med världens bästa!!

ciao! (Glee) 

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

:)

2009-11-07 @ 23:47:37

Jag har ett stort happyface! Är bara så glad, härligt!

Var i Barcelona med min bror, såååå fin stad, alla dessa byggnader, imponerar och berör verkligen mig. När vi var i huvud katedralen blev jag helt salig.. tror jag är en riktigt kyrknörd. Så mäktigt det är!!! Hur mycket affärer som helst, jo jag kommer nog återvända dit en dag, hann inte med allt, men listan blev av checkad.
Sagrada familia i bakgrunden

 

Lunch i la roca villa


Lillebror vid triumfbågen


Shopping

Lite blandade bilder, Sagrada Familia i bakrunden på bild 2, 3: lunch i la roca villa, 4: lillebror vid triumfbågen, 5: shopping :), 6: Casa Bàlto, av Antonia Gaudi.

Nu är det dax att krypa under täcker, tända ljus och läsa lite ur Brida av Coelho. Glöm inte fira era pappisar i morrn!

Ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()