Annie Mat Bak Vardag

Go kväll / morgon / natt

2009-05-28 @ 04:26:42

Fåglarna kvittrar som tusan utanför, det är kallt, börjar bli ljust och jag drömmer mig bort till en varm famn, en trygghet som jag vet ligger och sover, men inte här... får vänta ett tag tills jag befinner mig där.

Var hos G.m. i måndags, blir så glad av att se henne så full av liv och glädje, något hon inte har visat på länge!

Köpte en ny inpackning i går, Marilyn från Lush, hela håret luktade saffran medans den var i och verkade, men efteråt fräscht och var super lent!! Kolla in deras produkter: 


                                                                                                                                                                                                                                                                                                             www.lush.se

Var ute i skogen med katten på lång runda i går med.. synd att det började ösregna!! Tur att vi bara hade ca 1 km kvar till bilen, men hann ändå bli genom våta båda två, sur hund doft och kvavt i bilen hem var inte trevligt, men vi var nöjda.

På lördag blir det dans ute på logen.. hehe.. ska bli trevligt, vet en som är super sugen.. du vet vem du är ;)

Glöm inte fira mamma på söndag, det kommer inte jag iallafall!!!

ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Regniga dag.

2009-05-23 @ 08:39:39

Lugn helg på jobbet, tråkigt att det regnar bara, men antar att det behövs.

Veckan varit lugn den med, jobbat på scandic + ordinary jobb. Lånade systerns trädgård och en massa tidningar i torsdags, var ju super väder!! Fick lite färg på mig och en massa energi, senare den dagen hooka jag och C. upp tog en glass i torup och uppdaterade oss, alltid lika trevligt :) på kvällen lagade jag och Mr. middag, lagade till en kladdkaka med mums!!

Är såhimla glad för K. & M. skull, jag vill också ha ett hus och pyssla i en liten trädgård, plantera massa örter och dricka  vin på altanen :) dom kommer få det super bra!!

Nästa helg är det pingsfirande på törringe, klart ni ska dit!?

Ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

äntligen.

2009-05-21 @ 09:40:14

Nu är det klart och betald, så himla skönt!! 15 juli åker jag och grisen till Malta, gud vad skönt det ska bli!! Längtar!!!!

Är ledig idag, vet hur jag skulle vilja tillbringa den men går inte.. :( jävla tentor.. så får omdirigera mina planer... blir kanske skogen, smyge, V. hamnen, ja time will tell.. lite sugen på att köpa nya skor..hmm.. JA!

ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mån.

2009-05-18 @ 09:46:15

Helgen har gått, och det har varit en riktigt lugn helg. Var rätt slut i fredags, sov 4 timmar och hade inte energi till något, hade en inre stress för att jag var ledig och ville göra nåt men ibland vill inte kroppen detsamma. Blev myskväll och tidigt i säng :)
Lördagen var lika lugn, på kvällen var jag och mr. bjudna på middag, grillning och eurovison final :) trevligt!
I går åkte jag till skäralid och vandradre till kopparhatten med min söt kusin och hennes Rickard, mycket trevligt, fint väder och great natur! visste ni att en del av Ronja Rövardotter är inspelad vid kopparhatten..!? hehe.. det kallar jag bildad :p Senare åkte vi till Klippan och åt på grekisk restaurang, mums!  vägen hem blev hög musik, mesta del Jimmy Cliff, (sommarmusik :) och en sväng till söt syster, hon ville jag skulle pröva några yoga övningar som hon gör..hmm.. var inte lika skönt att göra det på sten golv kanske..?
Alfapet och te mys på kvällen, jag är inte speciellt bra på ord..:(

Idag ska jag äntligen få mina däck bytade, träffa grisen och se när min lillebror har spelning!

Ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

Stjärnklart.

2009-05-14 @ 03:47:23

Dom sista veckorna har mest innehållit jobb, känns så iallafall. Har haft heldags konferans i tyskland, trevligt! Fick inhandlat en massa vin till sommaren...najs, bästa köpet: Chill outs Rose!

Hade en riktigt mys helg för ett par veckor sen, fick skaka rumpan på fredagen, grillning, spel och vin på lördagen, strand/skogspromenad, lunch, hög mysfaktor på söndagen, och under hela helgen var jag omgiveng av dom bästa människorna, där ibland mr. L. :) me like!

Blir Malta i sommar, längtar till värme och avkoppling, ska bli super! R. bjöd på middag häromdagen och vi hittade det perfekta hotellet i St Julians... längtar!

Just nu är jag så frysen, längtar otroligt mycket till min säng, så gott det ska bli att krypa ner.. är inne på min 23 timme utan sömn.. behöver mitt täcke NU!

Det är stjärnklart ute, och vilket ord kan beskriva bättre hur jag känner, än just STJÄRNKLART.. :)

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()