Annie Mat Bak Vardag

Malta.

2009-07-25 @ 11:58:45

Tillbaka till Sverige, hade ju kunnat mötas av lite bättre väder, man vänjer sig lätt vid att springa runt i tunna kläder, men mitt möte av Mr. slår alla väderlekar :)

Jag och grisen har haft en underbart skön vecka, lite stöd ord eftersom jag inte orkar skriva ner allt:
Sol, bår tur, fest, rostatbröd, pojke med bläckfisk, pizza slize, cinsk, videofilmer, italienska grannar, tequila, turkostvatten, "åh snälla snälla snälla", fiskar, stigmata, musik, ingen balkong, vajande takfläckt, cappuccino, sushi, svettiga, kapitel: Konflikter, vatten handboll, vykort, tetra vin, citron, parasoll, solutslag, mojitobar, korruna diskutioner, stålfjädrar, svenskatjejer, Lintan, gå upp i brygga, svullna fötter, lång kattsvans, äckliga toaletter, barfota m.m.

 
  

Ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

Så gick denna helgen.

2009-07-12 @ 12:20:10

sommarrock är över, har haft jätte kul alla dagar. Förfest hos Alex i torsdags, kvällen blev inte så lång, massa mingel och kvällen sluta med mr. vid 00.30
Hela fredag dag var bara såå mysig...tänk om alla dagar hade varit så :)
Man var inte lika sugen att sätta igång på fredagen, men efter några cider var man på topp. AK bjöd på middag, mums! Blev lite snaps..phu .. vodka med en skvätt melon essens. Mådde som man förtjäna på lördagmorgon.
Ännu svårare att komma i stämmning inför lördag kvällen, men efter middag på intermesso och lite mummelman, blev man 10 år yngre haha.. var hemma runt 3.00 inatt och ser framemot en vecka på Malta.

Give me reason but don't give me choice

ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

tvungen.

2009-07-08 @ 09:32:14

Måste bara skriva av mina frustationer med all uppståndelse runt Michael J. död.

När diskutioner runt om hans död kommer upp kan det inte undgå mig att bli irriterad över hur mycket uppmärksamhet det får, så många människor som ger med lidande till hans nära, MEN för helvete hur många lägger en tanke på: upproret i Kina!? Att 15.000 kvinnor våldtas varje år i Kongo, från småbarn till 60 åringar!? 100.000 människor flyr från sina hem och tryggheter även så i kongo, för dom hotas att bli dödade av rebeller!? Oskyldiga människor dör i kriget mellan Pakistanska armén och Talibaner!? Föräldralösa barn, efter krigen, där endast ett nummer ger dom en chans!? Gråtandes kvinnor som sitter med sina hivsmittade barn i knäet, medvetandes om att dom inte kommer finnas där en längretid!? Infibulation eller faraonisk omskärelse på afrikanska kvinnor, vet ni inte vad detta innebär googla det och lär! I många fall är det en dödlig utgång, pga infektioner.  bara för att ta upp ett par saker..

Vem är mest lidande? Ett ensamt barn, ingen mat, kläder otrygg och ensam? Eller Paris, Michaels dotter som har flera kristeam vid sidan om som berättar och lyssnar? En mor som sitter skjutna barn i famnen?

Jag tycker att det är mer "normalt" att en föräldrer går bort än dess barn.

Tänk om människan inte hade varit egoist, hur hade världen sett ut då? För vad hade du valt, en familjemedlem eller 10.000 barn som försvinner? Innebär det att människan är ond i grunden? När jag läste Djävulen och fröken Prym av Paulo Coelho  fick man rannsöka sig själv hur man skulle handla i olika situationer, hur man skulle priotera osv, fast kanske var det bara jag, tycker det är intressant ju, men läs den om du inte har. 

                                       


                                       


                                          

Permalink Dagen Kommentarer (2) Trackbacks ()

mörkbruna fötter i turkostvatten om en vecka.

2009-07-08 @ 08:20:08

Älskar att ha planer i huvudet... planer som förverklas ett steg i taget efter var dag som går.

Nästa vecka åker jag och grisen till Malta, ska bli så kul!! En vecka fylld med nya vyer, gott vin, och god mat. Vill pröva att dyka och bara njuta av att inte ha måsten, även om man har semester här hemma så ger man sig uppgifter som måste avverkas, må hända att man inte har nån tidspress, men ändå.

Hittade lite fina klänningar och gott och smått i stan med R. och S. i mån. Köpte även ett par "spartan sandaler" :) söta!

Idag blir det stranden (tittar ut genom fönstret och tvingar fram optemisten i mig) umgås lite med söt syster och hennes familj!

Ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Semester.

2009-07-06 @ 08:23:10

yeah!!! äntligen är dagen här.. känns rätt skönt att veta att man inte har några måsten tider på 4 veckor, gutt!!!

Helgen har varit lång men det brukar väl vara så när man vet att man har nått att se framemot. Var på Tosselilla med jobb igår, regnet öste ner.. det åskade och blixtrade men jag spännde på det där leendet och plaskade runt ivattnet medveten om att det skulle komma en dag efter också :)

Denna veckan är det sommarrock.. ska bli mutcho kul, tradition förfest hos fisen på fredag!!

Men en dag i taget, i dag blir det städning, shopping och kanske träff med C. måste ju få höra om hennes äventyr!

Lite gamla minnen togs upp igår..haha..oh vad korkad och dåliga prioteringar man har gjort.. men hade man inte gjort vissa saker hade man väl aldrig varit där man är i dag, antar jag.

Tidigamorgnar är så himla skönt när man inte behöver jäkta iväg och kan bara ta det lugnt och mysa .. fortsättning på myseri later baby!

stackars er som måste jobba..mohahaha

ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

tingeling tingeling..

2009-07-01 @ 19:40:59

betyder jag ingenting...
åhah  jag ber dig min älskling lägg av med ditt slingeling...
tingeling tingeling..var vi bara en fling
eller vill du när allt kommer kring
ha en ring på ditt fingeling..

Helvete vad låt jävlen inte kan gå ur mitt huvud...Henrik Dorsin är så ball!!

en ledig dag i morrn!!! yeah!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()