Annie Mat Bak Vardag

måndag baby.

2009-08-31 @ 09:11:59

Så var det måndag = ledig dag innehållande shopping!! yea... behöver verkligen uppdatera garderoben, slänga, vika, hänga. Och skor är ju inte fel att ha på fötterna, speciellt inte när det börjar bli ny säsong.. me like.. fast beslutångesten kommer väl fram när man står i affären med 10 par framför näsan..hehe.. tur jag har en vägledare med mig ;)

Denna vecka blir det kalas 4 dagar, hur trevligt som helst! Skillda föräldrar är ju inte så toligt ändå ;) usch.. bara för det kom jag tänka på julen.. nä.. skillda föräldrar är inte kul alls.. bara skoja...hmm... nån som har en plats i soffan på julafton?! jag kan ta med en julskinka .. :)

På tisdag kväll är det rock on i Perstorp..haha.. min underbara S. är helt tokig och jag älskar henne.. kul att hon kommer på lördag!

Poor some sugar on me..yea.. come on and fire me up!

ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

ett steg bak..4 steg fram

2009-08-30 @ 07:53:48

Hoppla.. känns som man har kommit tillbaka till rutiner efter en heldel festande under semestern.. första lugna helgen sen tidig sommar.. skönt faktiskt.

Att konstatera: Malmöfestivalen är inte malmöfestivalen längre.
                      Jag tar långtid på mig att sätta upp saker i lägenheten.
                      "Män som hatar kvinnor" är jävligt bra!
                      Adrenalin är en av dom härligaste känslorna.
                      Man blir smart av att lyssna.
                      Likså blir man dålig av att snacka.
                      Det är kanske inte alltid bäst att planera.
                      Att inte stå i centrum, innebär ofta att man är i centrum.
                      Kaffe är gott.
                      Vatten är bra.

"När kärleken kallar er, följ honom, Om än hans vägar är svåra och branta. Och när hans vingar omsluter er, låt det ske. Om än svärdet som är dolt i vingarna kan såra er. Och när han talar till er, tro honom. Om än hans röst må krossa era drömmar såsom nordanvinden ödelägger trädgårdarna. " / ur Profeten.. ny bok nya vyer tolka det som ni vill!

Ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Här och nu.

2009-08-14 @ 09:51:52

Längesen jag skrev.. sen sist har livet varit på topp och botten.. har åkt en bergodalbana som fick stanna nånstans i mittlen där jag hoppa av och tänkte.. "så här ser vägen ut nu, jag får ta den och måste jag klättra på träd för att komma längre upp får jag göra det, eller hoppa fallskärm för att komma ner, ta det som det kommer det blir inte bättre än vad du gör det."

Idag börjar malmöfestivalen, skit vad snabbt tiden går, min tidsuppfattning var att det var en månad dit.. men men. Blir lite tält mys ikväll iallafall.

I morgon ska jag och O. spändera heladagen tillsammans :) åhh... pratade med han i telefon igår: - Ann, jag har film, vi dansa och sjunga hos dig, jag har byggare bob och mora träsk, sen vi äta godis och dansa igen! :) Naw.. liten och helt underbar. Först ska vi till lekhus med några med följande, kul! Sen blir det övernattning hos moster, mys!

ciao!

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()