Annie Mat Bak Vardag

Torsdag.

2008-11-27 @ 12:00:30

Åt frukost hos pappi.. skulle göra en skiva tänkte jag.. men haha.. nä det var inte jag så bra på.. när jag satte mig i bilen och satte i skivan så var där inget på den.. hmm... teknisk.

Har löst sig med däck.. eller iallafall jag får hjälp så det löser sig tack C.

Idag blir det inhandling av mat.. kanske lite kläder :) love it!!

                                                                                                       

Permalink Dagen Kommentarer (2) Trackbacks ()

Good day

2008-11-26 @ 10:37:16

Var mysigt att träffa K. & lill grisen igår :) vi åt & drack gott.. som det ska bli på fredag med :) ska bli super trevligt.. bubbel på menyn tjejer!!
                                                      

Var inne och hälsa på G.M. igår med.. var rätt jobbigt.. sen blev det middag hos pappi...trevligt.

Idag handlar det mesta om jobb.. tradigt väder att gå till jobb i.

Ska gör lite gröt med banan i nu.. skriver mer i kväll!!

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tillbaka på rättspår

2008-11-25 @ 09:55:21

Ja nu har kroppen ändrat tillbaka sig till normalitet.. haha det lät ju konstigt.

Ska blir mycket trevligt & träffa min änglar idag.. lillgris vi tar bilen i stället... måste ordna vinter däck så jag inte behöver låna bil.. det är verkligen sååå tråkigt att lägga pengar på sådana saker.. hade ju hellre shoppat upp dom haha.

I går fick jag min del av julbordet uppskrivet på papper :) ska bla baka vörtbröd, pepparkaks grissini, hönökakor.. ska bli kul! blir en del annat också.
Julklapps leken är rätt mysigt.. sist vi hade var det min mormors gubbe med (inte min morfar) haha han var så girig..skulle ha allt.. det var rätt kul att se! Han blev nästan förbannad när någon tog en klapp från han.

Nä nu ska jag hämta bil!!

Permalink Dagen Kommentarer (2) Trackbacks ()

Lindt & te

2008-11-24 @ 22:10:14

mys med lindt choklad och grönt te hos fröken J. härligt.. kommer sova som en prinsessa i natt!

Har varit ute och lekt med favorit O. idag.. så mysigt vi har haft det.. snöade och pulkan var framme.. gjorde snöbollar och trampade i sönder dom.. älskar honom så mycket!! Sen åt vi middag och jag fick en super kram innan han skulle lägga sig!

Det är verkligen vinter ute.. är inte helt förbered på det.. men igentligen hur mycket kan man förbereda sig?

Imorgon ska vi fika istan.. mysigt.. ska bli skönt att komma ifrån byn lite :) sen blir det middag hos pappi! love it!!

sov som ni förtjänar!

                                                              

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

äntligen.

2008-11-24 @ 08:17:24

Äntligen är denna helgen färdig jobbad.. och det är snart dax för mig att sova!!

I går var en jobbig dag.. var och hälsa på G.M. på sjukhuset.. hon blev så glad när hon såg mig och jag när jag såg henne. Var ledsamt att vara där men ändå skönt.. ville inte gå.. tårarna började rinna och saknad kom krypande direkt efter att jag lämnat rummet. Känner henne hela tiden.. och kände att det var fler i rummet fast jag inte såg nån.. jobbigt känsla men man ska inte vara självisk.

När jag kom hem blev jag kramad.. mycket.. skönt!

måsten:
* vinterdäck
* städa
* tvätta
* sova

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

Utvilad

2008-11-22 @ 16:53:07

Ja det är jag verkligen.. men ändå hade jag kunnat fortsätta sova.. jobbar natt så det är väl därför kroppen reagerar som den gör.

har bestämt träff nu men vet inte om jag orkar.. förlåt sötis.. tar det imorgon!

har inte så mycket att skriva.. är rätt förvirrad..

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

SNÖ!

2008-11-21 @ 12:37:37

Det snöar ute.. så mysigt!! Gillar all julstämning.. men dekorerar inte speciellt här hemma.. mest stående julstjärnor i fönstrena.. extra levande ljus..vita amaryllis.. saffransskorpor i en burk (kanske inte är dekoration haha)

Detta är min första jul utan pojkvän på 7 år.. och innan dess bodde jag hemma.. så kommer nog kännas lite ensamt att gå och lägga sig ensam på julaftonskväll...och vakna ensam på julaftonsmorgon.. det finns inte många saker som slår en mysig lilljulsafton med glögg.. pepparkakor.. goda ostar.. och en mysig julfilm..under en stor filt tillsammans med nån man tycker om.

Har haft en tradition innan.. ha en julhandling i Lund.. det är så mysigt.. ska se till att vi gör det i år!!



                                                             

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

Seminariet idag ...

2008-11-20 @ 22:31:45

Seminariet idag var mycket intressant. Hemska fall som togs upp och det är skrämmande hur lite kunskap människor har om utvecklingstörningar och autistiska tillstånd.. i dom fall som man verklingen bör ha iallafall grunden.. som tillexempel.. kammaråklagare, personen ska intervjua "offret" som har en måttlig utvecklingstörning.. först och främst får kammaråklagaren kanske inte reda på att personen har en utvecklingstörning förrens första mötet.. (skyllde på polisens information,,som sedan skyllde på personen som gjorde anmälan) hmm.. är det verkligen vuxna människor vi pratar om. Ett hemskt fall som kom upp.. gjorde mig riktigt förbannad.. en tjej med autism hade blivit utsatt för sexuellavåldsbrott.. ledde till rättegång.. men blev en friande dom pga att domaren ansåg inte att "offret" var tillräckligt trovärdigt pga att hon bla. inte hade ögonkontakt.. åhhh..nähä men det kan inte vara så att personen hade ju faktiskt autism och människor med autism kan ha jättesvårt att ha ögonkontakt..och kan verka väldigt frånvarande.. fy fan!! I början av seminariet prata man om dom männskliga rättigheterna.. blev bara så förbannad.. så jag var tvungen att skriva en liten utvärdering till dom " Om alla människor har samma rättigheter, varför har då inte alla rätt att bli förstådda?" En utvecklingstörd får inte ha hjälp att bli förstådd (förutom såkallad tolk) i förhör och vid rättegång.. visst alla ska vi ju ha samma rättigheter..men man måste ju se till att människan kan uppnå sina rättigheter också...   känns som att detta inlägg blev lite luddigt nu i slutet.. men blev faktiskt chockad av att det brister så mycket kunskap och respekt på en såpass hög nivå i sverige.. 

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

God morgon

2008-11-20 @ 06:41:16

Torsdag, och idag ska jag på föreläsning om övergrepp på människor med utvecklingstördning och med olika former av autism. Ska bli mycket intressant. Hoppas det inte är allt för svårt att hitta kulturen i lund. 

Det var skönt att träffa tjejerna igår, fast fy fasen vad jag proppa i mig mat.. godis... phu.. känns inte helt ok i magen idag.. skärpning på mig!!

Det är så lätt att påverkas av negativa saker, dom bara flyter på en utan att man verken vill eller ej.. varför är det inte så med alla positiva saker.. ?

ha en bra dag! 

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

lugn

2008-11-19 @ 08:42:24

Känns som att det är en stor tystnad..när man är ute och går..men överallt tisslas och tasslas det..sorligt.

Igår blev det frukt inhandling på allfrukt.. gjorde en melon och fetaost sallad till middagen hos pappi... men misslyckades totalt.. osten smakade får..ja bätte lycka nästa gång.

Ska köra mamma till mas idag.. det går nog bra.. lär bli en fika efteråt..mys.

Ikväll ska vi ses.. lugnt och stilla.. blir nog skönt för oss alla.

vill ha just nu:

* vinterkappa -- behövs
* partyväst -- hade varit kul
* kitchen aid -- alltid
* ny mobil -- behövs
* tunnt guldhalsband -- minne

ha en skön dag!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

regn regn

2008-11-18 @ 10:56:16

Ja.. det regnar rätt bra idag.. trist.. hade ju velat ut och jogga men det verkar inte som det. hmm jovisst..finns inga dåliga väder bara dåliga kläder.. men i dag tänker jag inte så.

Måste rekomender en film:
Felon. Riktigt bra fängelse film.. såg den i går och gillade den verkligen. Var längesen jag såg en fängelse film.. har mest blivit romantiska draman eller komedier på sistone..
                                                                

Nu ska jag se om jag hittar nån rolig sajt med fina klänningar.. nån som har tips??

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tillbaka på ruta X

2008-11-17 @ 09:49:25

Salut!
Ny vecka..nya happenings :) i dag blir det jobb..sen mys ikväll.

I går tog jag på mys dräkten och flyttade min bak några kvarter bort där det blev ännu mer te och tittade på filmen into the blue.. gick på 3:an var rätt bra.. höll på och somna frammåt slutet. Så när jag kom hem blev det sängen direkt! Fick ett samtal..usch usch.. man måste verkligen försöka leva varje dag fullt ut.. vet aldrig när det tar slut!

 En julklapp är klar.. snart är det dax att kasta sig ut i affärerna och ha julklapps jakt! Tycker det är jätte kul att handla saker till andra.. pausa med lite varm dricka..kaffe glögg varmchoklad kanske en pepparkaka till så man blir snäll :)

Jag måste köpa årets glögg.. smaksatt med blåbär.. spännande.
                                                                                                                  Produktbild: Blossa 08

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

för mycket av det goda..

2008-11-16 @ 13:54:50

Åt middag på Intermezzo igår med Renée & Anna.. älskar deras kycklingsallad!!

Hem till lillgrisen på kvällen.. vi drack lite vin och hade alldeles för korta kläder på oss..haha..sen packade vi in oss i bilen med lammköttet och varsen cider i högstahugg..iväg bar det till bunkeflo..very nice lägenhet..passade på att fråga om man kunde få köpa ett par svarta strumpor till renée hehe jo då det gick.. vinet flödade..musiken var blandad..och vi var på topp! skulle vidare på en fest och sen dansdax..MEN kroppen orkade inte så mycket som jag ville...mådde rätt dåligt senare HOPPSAN.. ja kort fattat så har man mått bätte än vad man gör idag. Men visst hade vi kul :)


                                                       
                                                                           

Nu ska jag fortsätta kurera mig med grönt te och clemens.

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

hello mr. policeofficer

2008-11-15 @ 12:54:48

ååhhh så pinsamt.. ringde på dörren.. jag öppnade.. & där står en riktigt HET polis... har ingen bh på mig..ser helt nyvaken ut..mmm... han hade gärna fått komma in och visat mig sin batong...Mjau!!

                                                                            

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

God Helg.

2008-11-15 @ 10:48:42

Skön dag igår.. kom hem var tvungen och kolla min mail innan jag gick och la mig.. R. hade ju skrivit. Sov ca 4 timmar..borde ha sovit mer..sen var det chill fram tills C. kom & hämtade. Middag på Elysée mumma.. men jag var såå hungrig..så min mage blev en ballong av allt jag åt.. hade mycket trevligt med tjejerna..men var så trött att det blev ingen lång kväll. Hyrde en favorit film Ps I love you.. åhhh sååå bra!! fälde en tår till den och fick armar om mig som värmde..mys. Somnade i soffan i slutet av filmen och sängen väntade..somnade snabbt.. men vaknade mittinatten..somnade om och vaknade i lagom tid!

Dessa jävla blöjor..ja vad ska jag säga hahaha!! blev många kiss ord igår. Det blev säkert mycket sockerbullar som blev ätna med.. och nån spelade väl fotboll haha
                                                                          

Ikväll finns det alla möjligheter som väntar... på med klackarna eller mysbrallorna?? vad tycker ni??

pusss

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

snart dax att bege sig

2008-11-13 @ 20:55:27

åter jobb...phu.. var tvungen att hoppa över lunch jobbet imorgon..kom i insikt att jag inte skulle få mer än 2 timmar sömn under 2 dygn..har jobbat så innan men lärt mig att kroppen orkar inte.

Känns som att det är svårt att lösa sig med mina och grisens planer..åhh.. hade varit sååå kul om det löser sig!!

Ser framemot måndag kväll :) ska bli mysigt!!

Träffade mamma igår eftermiddag.. hon hade fult upp med renovering i hemmet :) det är kul när det sker förändringar.. om jag skulle ägt min lägenhet hade jag gjort om hela köket...ååhh tänk vad kuligt det skulle vatt!!!

nä tiden rullar..nu ska jag hoppa på cyklen!

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

trötttt....

2008-11-13 @ 16:26:07

usch det var jobbigt inatt..var så trött ett tag vet inte hur mycket kaffe jag har druckit.. men nu är det bara en natt kvar & lunch arbete imorgon sen ska det firas helg!!

I dag blir det bara chill...man har ingen ork i kroppen när man ställer om dygnet..inte idag iallafall.

Planeringarna är i full fart..tissel tassel...vad är det som ska ske..


kram från sömntutan

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Borde sova..

2008-11-12 @ 17:15:01

Har varit uppe sen 5.00 och ska jobba i natt..vaken.. så jag skulle gärna vilja sova lite..men har såå svårt att göra det på dagen. Får väl försöka.. men har inte funkat förr..blir ett vaken i 27 timmar race istället.. Har varit och handlat massa god frukt till inatt..clemens..passionfrukt..bananer..päron & mango mums!! Och naturligtvis ett gott te .. blev nypon :)

Tagit cellprov idag..phu..är lika räligt varje gång.

Har fått dille på ett ljus med chokladdoft..är alltid tänt när jag är hemma.. hade tagit det med mig överallt om det går...haha.,.sicken ljusnörd jag är!

Är sugen på att åka skidor i vinter..för en dag eller mer vilket som hade varit skit kul..var längesen jag gjorde det!

Nä ska lägga mig i soffan en stund nu!!

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

Viva la mexico!!

2008-11-12 @ 06:06:33

Var mys att träffa K. igår hon bjöd på kaffe och hemlisar!
Efter jobb blev det dinning hos pappi..lax & god sallad! Körde sen & hämtade min söta syster i malmö..vi pratade ur i bilen..älskar henne sååå!!!

V. var tydligen oxå sugen på mexiko när jag sa att jag var det... så here we come.. 12 mars bär det av till tequilan & tacosens hemland!!! Fy fan vad roligt!!! Då kommer detta va min plats i solen:



Snart bär det av till jobbet.. härligt med tidiga morrnar.. eller vad säger ni??

Ha en skön dag!

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

söta K.

2008-11-11 @ 10:00:09

Idag ska jag äntligen träffa K. tradigt att vi inte ses så ofta som jag vill..hon är en av dom bästa!!!

Var mycket trevligt igår..mötes av en bamse kram av världens sötaste O. när jag kom...han bara kastade sig om mig..tror han har saknat mig lika mycket som jag saknat han!!

Det blev god mat..många skratt..och mycket mys..äskar min familj!

Blir jobb i eftermiddag.. mycket kort tur..både skönt och drygt. Tisdag i dag då är det spikat ikväll...lax med sallad..only.ska bli smarrigt!!

If it's make you happy then..
Why the hell are you so sad?

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Done.

2008-11-10 @ 17:28:54

Så då var det färdig städat hos fröken J. är himla skönt att ha städat..och fått tvättat upp allt! Med lite pauser för Edvin vill ju leka & gå ut.. just nu är han rätt trött.

                                      

Snart sk vi bege oss till pappi.. har längtat så efter mina syskon..känns som att det var längesen vi träffades!!

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

Försovit mig.

2008-11-10 @ 11:18:14

Hur kan man försova sig på sin lediga dag...hatar att sova länge..9.30..åhh...valde igår att inte ställa kl. men ångrar mig nu..jag gillar verkligen inte att sova länge..men antar att min kropp behövde det.

Igår var en låååång dag..drygt.. körde inom pappi & gav han en kram när jag slutade tittade på en film och slappade i soffan, skönt!
La rent i sängen när jag kom hem, duschade och somnade skönt!

Skulle vilja hinna med en runda till K. idag..men just nu kom Edvin till mig vet inte hur länge han ska stanna, så mysig han är..hade gärna låtit han stanna hur länge som helst!

Ser framemot fredag..ska bli hur trevligt som helst.

Ha en skön dag!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

FARSDAG!

2008-11-09 @ 11:50:55

Glöm inte att alla pappor ska firas idag!! Själv ska jag & syskonen fira det i morgon hos pappa. Ska bli hur mysigt som helst! Idag blir det bara en kram efter jobb.

Blev sugen på att köpa en samlingsskiva med Red hot chili pepper på vägen hem.. ALLA deras låtar är bra..ja så är det!

Ser ut som krig här hemma.. så imorgon blir det stor städning & tvättning.

Blev så jävla sur på diskaren på scandic idag...hade kunnat spotta urmig hur mycket som helst till honom..men som tur är har man sina spärrar..räknade till 10 sen gav jag honom ett hån leende hehe..åh..sicken idiot!

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

Edvin

2008-11-09 @ 07:09:29

Efter jobb igår blev det mys med Caroline & Renée, mums vilken taco buffé lillgrisen hade lagt upp..super trevligt!! På tal om grisen.. började läsa boken "Låt den rätt komma in" i går kväll.. verkar riktigt bra.. där blev en kille kallad för grisen & mobbarna sa till han att skrika som en gris (hemskt) men skit kunde inte sluta på min lillgris och se henne sitta på huk skrikandes som en gris hahahaha..ja vad ska jag säga ibland spårar tankarna ut!

Blev följd hem en bit..gick inom pappa & hälsade på han nyköpta hund....åhhhh!!! Edvin heter han och är en dvärgsnuscher (har säkert stavat fel) guuudd vad söt han är..och liten..och lurvig..ja helt underbar!! sen följde dom mig en bit :)

Lång jobbedag idag..först scandic och sen vanliga.. fram till 21.

Ha en skön söndag!!

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

Lördag.

2008-11-08 @ 06:41:13

God morgon!
Har precis kommit ur duschen..hade gärna stannat där inne i värmen en stund till. Jobbar till 17 idag.. sen ikväll blir det tacomys med tjejerna :) synd att inte K. kunde komma.

Nu när det är lite små ruggit på morgonen önskar man att man vaknade upp på nån helt annanstans i världen..hmm..skulle jag få väja så..ja klart det hade blivit mexiko..är såååå sugen.. men än så länge är det bara att drömma sig dit!

Ha en skön dag!

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

marängswiss

2008-11-06 @ 21:48:07

Jag & lillgrisen åkte till ikea köpte en bilmatta och tunnen till F. & efter det körde vi till Limhamn & åt på ett gammalt favorit ställe!!! mmm.. pasta sallad med kyckling & bacon röra smarrigt värre!
Sen åkte vi iväg till trelleborg..lyssnade på Lady Ga Ga's nya låt..pokerfejs najs najs!!

Firade F. med marängswiss & kaffe mums!! Verkade som han gillade tunnlen..bilmattan får vi vänta med att se..mamma blev iallafall nöjd ;)

I morgon blir det tidigmorgon...5.00 puh...ja bara man kommer ur sängen så är det skönt!

Sov sött!!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

To day.

2008-11-06 @ 12:32:38

Vaknade imorse av att telefonen ringde...trevligt..tittade mig omkring..:) var lite yr..hehe

Idag blir det kalas dax för F. ska bli trevligt.. tänkte gå ner och sola lite nu..sen blir det duschen..ska hämta grisen och köra till stan och handla present!

                                        



Ha en skön dag!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

yesterday.

2008-11-06 @ 09:34:41

Igår var det verkligen slappe dag.. kände mig onyttig på alla sätt..gick inte utanför dörren förens vid 16.
Men bakade ju lite rågbullar:

4 dl rågmjöl
4 dl vetemjöl special
en näve solrosfrön
en näve pumpa frön
en halv tsk salt
1 msk brödkryddor
3 dl filmjölk
35 g smör
en halv dl mörksirap
1 påse torrjäst

Smält smöret, blanda i filmjölk, salt, brödkryddor, sirap, värm till 50 grader. Blanda allt mjöl och jästen, sen fröna. blanda i vätskan i mjölet, blanda ihop snabbt & låt jäsa ca 30 min under bakduk. Sätt på ugnen 250 g. Baka ut degen på mjölat bord, del i 12 delar eller 8 om stora eller små brön..hehe. Lägg bullarna på bakpapper eller i rejäla bullformar. Låt jäsa 30 min till under bakduk. Strö sedan lite vetemjöl över dom och in i ugnen ca 10 min...får kanske sätt ner dom en bit i ugnen efter 5 min eftersom dom lätt blir jättemörka (sirapen)  mumma med philadelphiaost!!!


Ja efter bullbakandet träffade jag Renée i byn, handla lite needs och sen gick vi till henne..åååhh det luktade gott när vi kom in, hon bjöd på snitzel, klyftpotatis, sås och sallad!!
Sen begav vi hos till sexpartyt..mycket trevligt...och många skratt..haha...vilket lakan!! Det bjöds på vin, druvor, kex, ost, dildosshow m.m. Tack för den trevliga kvällen!

När jag kom hem blev det lite tv...inte speciellt länge ska jag säga..sängen är ju mycket skönare!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

god morgon

2008-11-05 @ 10:48:02

Har sovit länge idag..inte konstigt..somnade inte förens 2.00...inte likt mig.

Idag ska jag mest rota runt här hemma..kanske baka nåt gott. I kväll ska jag på sexparty..ska bli kul!

Nåt som hade passat in i mitt kök är en Kitchenaid...åh den hade som handen i handsken :)


                                                          KitchenAid Artisan KSM150PS AntracitgråJulklapp tack!!!

Ha en skön slappe dag!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu va de kvällen

2008-11-04 @ 23:37:04

Varit en rätt lång dag på jobb..man blir rätt trött i huvudet efter att först ha konferans sen jobba.. men men får ju gotta mig nu med 2 lediga dagar till :) vilken lyx!!

Åkte till pappi.. åt gott och bestämde att vi skulle fira farsdag på måndag istället..passar alla syskon bäst!

Jag och renée bestämde oss för att åka till skogen och jogga en runda, är ju upplyst på vissa slingor...vi skulle nog ha gjort det lite tidigare... först kom det ett rådjur mitt på gångstigen..och jag som är så rädd undrade var det tog vägen...såg ju bara vägen och inget annat...rådjuret sprang in i skogen och vi kunde endast höra sprakandet från dens steg.. efter en bit blev det BÄCK MÖRKT!!! alla lampor släcktes..och där stog vi mitt i skogen alldeles ensamma...fy fan vad rädd jag blev..tog fram mobilen och lyste fram stigen.. vi såg verkligen INGET!!! när vi kom fram till vägen.. vilket kändes lite tryggare..blev vi rätt besvikna för att där heller inte var några lampor...men men vi fortsatte gå..hör efter en stund ljud från skogen..rådjuret var i närheten..och dom kan låta rätt ombehagliga kan jag säga..och det hjälper inte att man börjar tänka på hemska saker..men jag tog fram mina nycklar så jag hade kunnat hugga ner nån ifall det skulle behövas(så sjuk man blir när man blir rädd) renée hade kunnat skrämma till det ordentlig också om hon hade berättat vad hon hade tänkt på...snart var vi vid bilen och jag låste så fort vi kom in..PUH..vilken lättnad inget hade hänt oss..var längesen jag var så rädd!!!! tur att lillgrisen var med..vad hade jag annars gjort!

Pratade lite med T. idag med.. kul.. var tvungen att tjuv titta lite på hans match på liveTV på nätet innan..haha..kul filur!

Nu har jag precis tagit en snabb dusch & gjort gott te.

Sov sött!!

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jobbedag

2008-11-04 @ 08:26:11

Idag blir det konferans sen jobba.

Igår tittade jag på The mist..den var sådär..först verkade den bra..men när det kom massa aliens så började jag bara skratta..svårt att ta såna filmer på allvar..så det gjorde inget att jag pausade den en stund i mittlen. Ett klockrent tillbehör till film..cheddar popcorn..ni måste pröva om ni inte har gjort det!

Snackade lite med min granne nu på morgonen..sicka skit killar det finns..skärpning på er..ha lite ryggrad och stå för vad ni känner!! Hon verkar inte vara en tjej som förtjänar en sån skit!

Snackade lite med T. i går..fast det var under lite konstiga omständigheter..så får bli mer snack ikväll!

Ikväll blir det middag med pappi..är ju tisdag :) jag står för middagen och det blir kycklingköttbullar i currysås med ris! I love it!

Vill hinna med en runda i skogen med..ska fråga lillgris om hon är sugen sen ikväll!!

Ha en skön dag!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jäkla elgiganten

2008-11-03 @ 17:33:12

så var hos G-mormor.. vi åt en god frukost med hennes bakade kummin&morots bullar..gottit. Hade mycket och prata om.det är så skönt att man kan berätta allt för henne...och hon ger så bra råd i alla lägen!

Sen bar det av till elgiganten för att handla en sladd till kameran..gick inte speciellt bra..800:- för en sladd jävel.. blev nästan förbannad på gubben för att den kostade så mycket.. men han sa att det var för att dom fick beställa hem den också..jaja tänkte jag..då kollar om den finns nånannanstans, då måsten den ju vara billigare om man slipper beställa den.,. körde till netonnet...en riktigt trevlig kille hjälpte mig..men tyvärr hade dom inte sladden..jag berättade att den skulle kosta 800 hos elgiganten..och då berättar killen att den kostar typ mellan 50-100:- VA FAN!!! JÄVLA ELGIGANTEN GUBBE!!! Men den snälla kille tipsade mig om att köra till kjell & company på burlövcenter..så fick köra dit.. och gissa dom hade den 69:- åååhh tänk om jag hade beställt den och betalat 800...satan var dum i huvudet han måste vara på elgiganten...

Har kört lite ärande till mammi..hämtat lite afficher å så..måste säga..jag har aldrig träffat en sur brevbärare i byn...alla är såå himla trevliga...finns en heldel sötisar med..hehehe..

Sen blev det långrunda med marabou..så skönt.. har ju varit perfekt väder idag..det gillar jag!

Nu är det pesto dax :D jag vet att ni är avundsjuka

ha en mys kväll..kommer jag iallafall!!

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

natten.

2008-11-03 @ 08:03:46

Gud vad skönt jag har sovit i natt..riktigt skönt!! Kvällen var mysig igår..avslappnad.. såg ni Starsky and Hutch igår?? haha bästa replik DO IT!!! hahaha i love it!

Snart ska jag iväg och städa hos G-mormor ska bli trevligt att träffa henne..var längesen. Sen blir det nog en runda till elgiganten.. måste köpa en laddare till min kamera.. inte lönt att ha den om man inte kan använda den ju..haha..

Åh..ja ni ha en uberskön dag..duschen kallar på mig!

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

Söndag

2008-11-02 @ 20:34:40

Åkte till ikea med renée...mysigt.. vi åt först..hahaha vilken kombination grisen valde.köttbullar pommes & beanaissås...haha..sååå sjukt..själv blev det en barn meny ekologisk pasta med köttfärssås..gott!

Sen började vi shoppa..blev lite blandat.. skålar..ballongvisp..handdukar..massa ljus..låda till undervasken saker ja å lite annat småttochgott. Efter Ikea blev det skopunkten..därfanns inget för oss...

hem och fick iordning, åsa och oliver kom..myste och berättade vad som hade hänt...

sen tvingade jag ut lillgrisen på en timmes runda..skönt!! det tyckte hon med fast hon inte var sugen..jag vet!!!

åhh.. blir nog lite mys ikväll mmm... längesen! 

Har varit en super mysig dag.. och nu på kvällen blev det nybakta scones med pumpafrön och krossade linfrön..med citronte!!! mums!!

I morgon blir det en tidig dag!!

puss & mys

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()

Mys

2008-11-02 @ 10:21:44

Ja det blev en lugnt och skön lördag igår..var inte alls på party humör..så det blev god mat och film hos pappi.

Snart är det jul månad och det är en mysig månad.. brukar bli mycket bak.. ska göra saffransbiscotti..som man kan nalla av hela månaden mums!! och hur mysigt är det inte och dricka varmglögg efter en julklapps jakt!!

Första advent blir det glöggmys här hemma..så ni som känner er träffade boka inte upp er :)

Idag fyller F. 1 år.. gud vad tiden går snabbt.. känns inte som att det var längesen vi var på bb och grät av lycka.

Ha en skön söndag!

Permalink Dagen Kommentarer (0) Trackbacks ()

mer tid

2008-11-01 @ 12:57:28

Känner att jag skulle vilja ha mer tid idag..men bara till att sitta i soffan..uppkurrad med filt och te..phu kommer jag orka ikväll?

Går dagen var jätte mysig..jag, min bror och mammi åkte till nova..köpte ett par svarta byxor & ett jätte gulligt sov sätt..trosor och linne från sisters..  & ett par Hanky Panky trosor sååå sköna... over knee strumpor.. en klänning från gina tricot..lite saker från apoteket som kan va bra att ha i väskan..desinficerade våtservetter och favorit handkräm i mini tub me like! Vi åt lunch och senare hann vi med en stor cappucino. 

När jag kom hem kom lillgrisen.. visade vår utsyrsel för ikväll (åhh...hade hellre hoppat över festandet idag) bra köp stumpan!! Vi handlade lite dricka sen körde jag hem henne och återvände hem för att göra mig iordning. 

Åkte hem till henne och musiken var på topp!! O. kom senare..bjöd på fejk bubbel &  pompa..mycket trevligt..fick reda på en massa saker som man inte hade förväntat sig :) men det är bara att köra på gumman!!  

En sur taxigubbe väntade otåligt på parkeringen.. åh vi hoppade in.. Hade jätte kul hela kvällen!!!  Tack suger!!

Så trött jag var imorse när jag vaknade.. kan ju säga att jag är inte på party humör idag..

nu ska jag fortsätta göra ingenting...isoffan med filt..

Permalink Dagen Kommentarer (1) Trackbacks ()